...ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

• Αυτο ναι, ειναι μπαλα!
• Δίδαξε ποδόσφαιρο η Ρεάλ!
• Σπουδαια βραδυα για την Ισπανία...

           
Αυτο ειναι ποδόσφαιρο!
           Ετσι παίζεται η μπαλα!
           Αυτο σημαίνει να αγωνίζεσαι μέχρι και το τελευταίο λεπτο για να πετύχεις το σκοπό σου. Τον στόχο σου!
           Ετσι, η για την ακρίβεια αυτο εκαναν οι παίκτες της Ρεάλ. Έπαιξαν δυνατά, έξυπνα και ναι, ναι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχεδον στο τελευταίο λεπτο της πεντάλεπτης καθυστέρησης το σκορ σε 1-1!!! Μέχρι εκεινο το λεπτο η φετινή πρωταθλήτρια της Ισπανίας, η Ατλετικο προηγείτο με 1-0!!!
           Ειναι βέβαιον πως ο αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης απο τον διαιτητη! Και δεν συμφωνω καθόλου με την συμπεριφορά του προπονητη της Ατλετικο, ο οποιος έδειχνε οτι δεν έπρεπε να κρατήσει αυτη την καθυστερηση, ο Ολλανδός διαιτητής!!!
           Εκεινο, ομως που πρεπει να υπογραμμίσω, ειναι το γεγονος πως μετα το 1-1, η Ρεάλ εκανε εναν "υγιεινό περίπατο" και μέσα σε τριάντα λεπτα πέτυχε τρια γκολ, διαλύοντας την ανήμπορη (ειχε μείνει απο δυνάμεις!!!) συμπατριώτισσα της και συντοπιτισα (ειναι και οι δυο απο την Μαδρίτη!!!),  με 4-1!!!
          


Και βεβαια δικαια η Ρεάλ κατέκτησε τον δεκατο τίτλο της στο Τσαμπιονς Λιγκ, πήρε  την κούπα! Μια κούπα που απο αυριο θα βρίσκεται στην πλατεία Κυβελι, οπου και η έδρα της βασίλισσας!.. 
           Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης απο το 60λεπτο μετα τις δυο αλλαγές που εκανε ο Ιταλός προπονητής Αντζελοτι, έφερε τα πανω κατω!!! Έκλεισε την αντίπαλο της στο μισό γηπεδο και την σφυροκοπουσε απο παντου!.. Ετσι στο 90+5 εκανε το 1-1! Και στην παράταση που ακολούθησε κατάφερε να πετυχει αλλα τρια γκολ και να ανεβει, υστερα απο δωδεκα χρονια και παλι στον θρόνο της!..
           Απο την...Κόλαση λοιπον, βρέθηκε αμέσως στον...Παράδεισο!..
           Αυτο ειναι το ποδόσφαιρο!
           Και στον τελικο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Ντε Λούζ στην Πορτογαλία και οι δυο Ισπανικές ομαδες προσέφεραν θεαμα και γκολ! Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δικαια οι θεατές στο τέλος τους χειροκρότησαν!!!
           Εκείνη παντως που δικαιούται τα συγχαρητήρια ολων ειναι η Ρεάλ, που δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες της. Τις συνέχισε μέχρι και το τελευταίο λεπτο, οταν και ισοφάρισε σε 1-1! Και στην παράταση, η μεν Ατλετικο πεταξε "λευκή πετσέτα"  (!!!)  η δε Ρεάλ πήρε...,έλαβε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να πετυχει, οχι ενα, αλλα τρια γκολ, κερδίζοντας ετσι την αντίπαλο της με 4-1!!!
           Δικαια η Ρεάλ ειναι και παραμένει η βασιλιάς του Ευρωπαικου ποδοσφαίρου...
           Απο την...κόλαση στον...παράδεισο, πηγε όλους τους φίλους της η Ρεάλ!!!
           Και ναι, ναι να πούμε μπραβο, στην Ατλετικο!
           Ομως χιλια μπραβο αξίζει η Ρεάλ!!!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου