ΧΑΘΗΚΕ...

• Δεν θελουν να...αλλάξουν!
• "Μαχη", αλά...Τουμπας!
• Οι "300"...τουΠΑΟΚ!

           
 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Άγριο ξύλο στη Λεωφόρο (video+photos) | onsports.gr
 Ειναι γεγονος...
           Ναι! Ο ανθρωπος δεν αλλάζει! Την...τρίχα του μπορει! Το...χούι του ποτε!..
           Ετσι...,η ακριβώς ετσι ενήργησαν και οι οπαδοι του ΠΑΟΚ! Οι "300", που...περασαν στο γηπεδο πεντε λεπτα πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, στα πλαισια των...μπαράζ, για την δευτερη ομαδα που, θα ακολουθήσει τον πρωταθλητη Ολυμπιακο, στο Τσάμπιονς Λιγκ!..
           Οι..."300" οχι του Λεωνιδα, αλλα του ΠΑΟΚ, μπήκαν στο γηπεδο, οπως φαίνεται χωρις η αστυνομία, πρωτα να τους ελέγξει! Βρήκαν λοιπον την ευκαιρια και "περασαν" και τα...πολεμοφόδια!!
Ετσι μολις οι διαιτητές και οι παίκτες βγήκαν και άρχισε η τελετή, πριν απο την σέντρα (χειραψιες και το ...στρίψιμο της "δεκάρας"!), ξεκινησε ο...πόλεμος! Ενα αδυσώπητος πόλεμος!.. Κατι που ηταν ανάλογος με εκείνον του γηπέδου της Τουμπας στο ντερμπι με τον Ολυμπιακο!!!
           Λιγο λοιπον πριν την σέντρα, οι..."300" του ΠΑΟΚ πέταξαν την πρωτη...φωτοβολίδα! Ακολούθησε η δευτερη... Ήρθε η τριτη... Και η σύρραξη δεν αργησε να γινει... Έπεσαν πολλες, μα παρα πολλες φωτοβολίδες! Τόσες όσες δεν το φαντάζεται ανθρώπινος νους! Έσπασαν και εκτόξευσαν δεκαδες καθίσματα, οπως και πέτρες (!!!)  στον αγωνιστικό χώρο!.. Αληθεια αυτές οι πέτρες πως βρέθηκαν ρεε παιδια;
           Η γενίκευση δεν αργησε!
           
 Επεισόδια στη Λεωφόρο και κίνδυνος τιμωρίας για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
 Οι οπαδοι του Παναθηναϊκού...τσίμπησαν και ανταπεδωσαν τις...φωτοβολίδες! 
           Και λιγο μετα εκαναν την κοινή θεατρική εμφάνιση τους,στον αγωνιστικό χώρο οι δυο "ισχυροι" άνδρες! Ο Γιάννης Αλαφούζος με...καπελάκι που ειχε και...τριφυλι και ο Ιβαν Σαββιδης, τον οποιο συνόδευαν τρεις...γορίλες και μια πανέμορφη κοπέλα με ερυθρόλευκο στενό παντελόνι! Αυτη βεβαια η εικόνα δεν εμπόδισε την...είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των οπαδών και μαλιστα, με άγριες διαθέσεις...
           Οι διαιτητές και οι παίκτες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, μέχρι να...χαλαρώσει η όλη κατασταση! Η πολεμική κατασταση κράτησε για περιπου τριάντα λεπτα! Για την ακρίβεια ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει κατα είκοσι πεντε λεπτα! Ευτυχώς που καποιοι πιο ψύχραιμοι, αλλα και η εμφανιση της αστυνομιας, κατάφεραν να ηρεμήσουν κάπως τα πραγματα! Ομως το κακο ειχε γινει! Οι εικόνες ειχαν κανει γρηγορα τον γύρω του κόσμου! Εικόνες ντροπής για το ελληνικο ποδόσφαιρο! Και ολα αυτα ερχονται σε πολυ λιγο χρονικό διάστημα για να επιβεβαιώσουν τις προηγούμενες τραγικές εικόνες του γηπέδου της Τουμπας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακο!..
           Φαίνεται, οτι καποιοι δεν θελουν να αλλάξουν!
           Η τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, θα πρεπει πλεον να ειναι παραδειγματική! Οπως επίσης με τιμωρία απειλείται και ο Παναθηναικος! Και εδω θα πρεπει να σας πω οτι καποιοι οπαδοι πέταξαν αντικείμενα εναντίον των παικτών... Ενα μαλιστα κουτάκι με αναψυκτικό κτύπησε στην πλάτη τον παίκτη του ΠΑΟΚ Σκόνδρα!
           Εκεινο που πρεπει να τονισω, ειναι το γεγονος, πως χάθηκε η ευκαιρια της μετακίνησης φιλαθλων...
           Ναι χάθηκε και μαλιστα οριστικά!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου