Ο...ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ!!!

• Πρύτανης...ηθοποιός!
• Πρωταγωνιστης σε...μαύρη κωμωδία!
• "Πολιτικός σχολιαστής..."!

   
      Καιρο ειχαμε να μάθουμε νεα του...
           Βεβαια εκεινος εκανε...τις "δουλειές" του με την...ησυχία του, πιστεύοντας οτι μπορει να μας ρίξει...στάχτη στα ματια!..
           Θα καταλαβατε οτι πρόκειται για τον "κύριο πρύτανη" του Πανεπιστημίου Αθηνων...
           Ναι...
           
Ναι σωστα...  Πρόκειται για τον...ανατρεπτικό Θεοδοση Πελεγρινη! Για τον Πρύτανη, που εβαλε...λουκετο στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χωρας, πήρε το κλειδί και έφυγε για το Παρίσι!..
Εκει έπαιξε θέατρο... Εγινε...ηθοποιός και...τρέλανε κοσμο!
          
 

 Ο Θεοδοσης Πελεγρινης διδάσκει φιλοσοφία...
           Φαίνεται λοιπον οτι εχει "πιασει" το νόημα της φιλοσοφίας και το εκανε...πράξη στον εαυτόν του.... Ετσι λοιπον δεν αργησε να πει το ΝΑΙ στην πρόταση που του εκανε πριν λιγο καιρο ο γνωστος ηθοποιός, ο Δημήτρης Πιατας, να πρωταγωνιστήσει σε μια κινηματογραφική ταινία!!!!!
           Πηρε λοιπον τον ρόλο του πρωταγωνιστή και γρηγορα έδειξε το ταλέντο του! Δίπλα του, οι ...αιθέρες υπάρξεις, ηταν....,η για την ακρίβεια έδειχναν...μαγεμενες!!!
           Εκανε τον...πολιτικο σχολιαστη!.. Δεν ξερω εαν του...παει; Παντως ειναι, οπως φαίνεται, ενα απο τα απωθημένα του!!!
           Τωρα!
           Τωρα το σενάριο στο εργο που πρωταγωνιστεί ο "κύριος πρύτανης", δείχνει, διακωμωδεί στην κυριολεξία, την σημερινη αλλοκοτη πραγματικοτητα!.. Απο καποιες "μερικές σκηνές" του έργου, που είδα,  το εργο προβληματίζει τον θεατή! Μπορεις άνετα να το κατατάξεις και στα "περίεργα" της ταινιοθηκης! Ουτε ντοκιμαντέρ ειναι! Ουτε καθαρή κωμωδία ειναι! Τοτε τι ειναι; Θα μου πείτε... Ναι... Ειναι, οπως ειπε και ο Δημήτρης Πιατας, μια..."Μαυρη - κωμωδία"!..
           Το εργο, η ταινία καλυτερα, που εχει τίτλο "ΠΑΝδηΜΙΑ", θα προβάλλεται  στο πρωτο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρινομικου Κινηματογράφου Αθήνας, απο τις 9 εως και τις 11 του μήνα!!!
           Να δουμε σε ποιον αλλο ρόλο θα...δουμε τον "ηθοποιό" πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τον Θεοδοση Πελεγρινη; Δεν ξερω εαν ειναι αληθεια οτι του εγινε πρόταση να πάρει τον πρωτο ανδρικό ρόλο, να πρωταγωνιστήσει δηλαδη, σε ταινία γνωστού σκηνοθέτη του Χόλιγουντ; Και εαν αυτο ειναι αληθεια, το μονο που μπορούμε να πούμε ειναι... Ναι, να παει στο Χόλιγουντ, αφου πρωτα παραδώσει τα κλειδιά του Πανεπιστημίου!!! 
           Εντάξει "κύριε πρύτανη";

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου