ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ;

• Έμπειρος πολιτικός!
• Ισως, χρειάζεται λιγο χρόνο...
• Η συμμετοχη, σημαίνει αποδοχή!

           


Σάλο!
           Προβληματισμό!
           Αναταραχή!
           Και πολλα πολλα αλλα, ειναι γεγονος, πως εχει δημιουργησει η στάση και η συμπεριφορά, του νέου υπουργου Παιδείας του Ανδρεας Λοβερδου! Και εδω που τα λεμε η σημερινη Κυβερνηση μονο τέτοιες συμπεριφορές δεν περίμενε! Ομως την μεγαλη ευθύνη, για τον ορισμό του κ. Λοβερδου και μαλιστα, σε ενα καίριο υπουργείο, οπως ειναι αυτο της Παιδείας, εχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που συνεργάζεται με την "ΕΛΙΑ", ο Ευαγγελος Βενιζελος! Αλλα ρεε παιδι μου αφου γνώριζε ο κ. Λοβερδος ειναι έμπειρος πολιτικός, οτι αναλαμβάνοντας πόστο στην Κυβερνηση, αναλαμβάνει και καποιες απο τις πολλες υποχρεώσεις! Τοτε γιατι σημερα κανει τον...Κινέζο; Ειναι ενα ερώτημα,,που χρειάζεται, άμεσα απάντηση, απο τον ιδιο...
           "Η συμμετοχη, σημαίνει και αποδοχή..."!!!
           Μου ειπε ενας στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα! 
           "Καλα, αυτο δεν το είχατε κουβεντιάσει πριν;"!!!
           Τον ερωτησα με...μπόλικο ερευνητικό τροπο!!!
           "Και φυσικα! Πριν έλθουν τα ονόματα στο τραπέζι των συζητήσεων Σαμαρα Βενιζέλου, οι δυο αρχηγοι συζήτησαν και αυτο το ζήτημα! Και απο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δόθηκαν ολες οι οποιες διαβεβαιώσεις, οτι ολος και ολοι θα δουλέψουν οπως μια καλομονταρισμενη μηχανή..."!!!
           Ηταν η απάντηση του καλου μου φίλου! Βεβαια η "καλομονταρισμενη μηχανή", μας βγήκε, απο τις πιο επικίνδυνες! Δεν θα πω την λεξη σκαρτη! Και αυτο επειδη η δημοκρατια, εχει και πολλες διαφωνίες!  Αρκει αυτές οι διαφωνίες, να μην ειναι εμπόδιο στην ανάπτυξη και την πρόοδο της χωρας μας! Και εδω ολα οσα γίνονται στο υπουργείο της Παιδείας, μονο "ανάπτυξη και πρόοδο", δεν παρουσιάζουν!..
          
Λοβέρδος: Δεν έχω διάθεση για αντάρτικο
Και βεβαια δεν θα διαφωνησω με την Ντορα Μπακογιάννη, οτι "ο Ανδρέας Λοβερδος, ειναι ενας πεπειραμένος πολιτικός, ο οποιος γνωριζει πολυ καλα οτι με την συμμετοχη του στην Κυβερνηση, εχει αναλάβει και τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, που εχει αναλάβει η Κυβερνηση!.. Αλλωστε δεν ειναι παιδάκι ο κ. Λοβερδος!.."!!! Ναι ετσι ειναι! Δεν ειναι παιδάκι; Ομως δεν ειναι λιγες οι φορες που η συμπεριφορά αυτο δείχνει!!! Υπαρχουν πολλες "παραφωνίες", σε αυτη την Κυβερνηση!.. Αυτο ειναι αληθεια...
           Ειναι παντως σωστη η αποψη της πρωην υπουργου Ντορας Μπακογιάννη, πως "ισως χρειάστηκε λιγο χρόνο, ώστε να ενημερωθεί! Και αυτον, έπρεπε να του τον δώσουμε..."!!! 
           Ομως!
           Ο χρόνος πιέζει! Οι...αποστάσεις εχουν πια μικρύνει! 
           Και βεβαιως ο κ. Λοβερδος, δεν ειναι παιδι! Μικρο παιδι! Και οσο πιο γρηγορα το καταλάβει αυτο, ο Ανδρέας Λοβερδος, τοσο το καλύτερο, για ολους!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου