ΠΑΝΑΞΙΑ!!!

• Η Ελλαδα στις 16 καλυτερες!
• "Κάηκε" ολόκληρη η χωρα!
• Εγραψε χρυση ιστορία...

          
 http://www.naftemporiki.gr/fu/t/825494/600/600/0x0000000000bb4b79/2/1/ellada-akti-elefantostou-2-1-stous-kosmou-ellada.jpg
 Ναι!
           Ναιαιαι!!!
           Η Ελλάδα "περασε" δικαια, στις 16 καλυτερες ομαδες του κόσμου!!!
           Στον κρίσιμο και τελευταίο αγώνα νικησε με 2-1 την Ακτή Ελαφαντοστου και "μπήκε" στους "νοκ αουτ" αγωνες των 16 καλύτερων ομάδων της υφηλίου, για το Παγκόσμιο Κύπελλο!!!
           
 http://www.naftemporiki.gr/fu/p/825500/640/640/0x0000000000bb4b5a/1/stous-16-tou-kosmou-i-ellada.jpg


Και βεβαια, παρα τις ατυχίες που ειχε και σε αυτο τον αγώνα (εγιναν δυο αναγκαστικές αλλαγές απο τραυματισμούς! Ο  Σαμαρης στην θεση του Κονε! Και Γλυκος στο τέρμα, αντί του Καρνέζη!!!) και τις τρεις φορες που η μπαλλα βρήκε στα δοκάρια της Ακτής Ελεφαντοστού, η Εθνική μας εκανε το μεγαλο βήμα!!!
           Θα ηταν αδικία!
           Θα ηταν άδικο!
           Ναι! 
           Θα ηταν άδικο, εαν χαναμε την πρόκριση! Παίξαμε δυνατά! Χωρις φόβο, αλλα με μεγαλο πάθος! Ετσι η ελληνική ψυχη πέτυχε αυτο που ολοι περιμεναμε χρονια, τωρα, για μια Παγκόσμια διάκριση!!! Παίξαμε έξυπνα! Παίξαμε με σκοπό και στοχο! Και τα κερδίσαμε και τα δυο!!!
 Οταν ο Ανδρέας Σαμαρης στο 42λεπτο έστειλε την μπαλλα στα δίκτυα της Ακτής και πέτυχε το πρωτο γκολ της Ελλαδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όλη η χωρα το πανηγύρισε με καθε τροπο! Με την ευκαιρια να σας πω, πως το γκολ του Ανδρέα Σαμαρη του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού ηταν το τρίτο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα!..
           Ακομα και οταν η Ακτή Ελεφαντοστού ισοφάρισε απο στιγμιαίο λαθος της άμυνας μας, κανεις,  ΟΥΔΕΙΣ απο τους παίκτες μας, αλλα και η Ελλάδα ολόκληρη, πίστεψε, πως δεν θα κερδίζαμε!!! Ναι! Αυτη ειναι η πραγματικοτητα!.. 
          
 http://nstatic.tanea.gr/18766447_2462014_costa_grecia_birdy143.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTQlMmYwNiUyZjI1JTJmMTg3NjY0NDdfMjQ2MjAxNF9jb3N0YV9ncmVjaWFfYmlyZHkxNDMuanBnJnc9NjYwJmg9Mzc2JnN0PXRydWUmYmc9MTY3NzcyMTUmY3I9dHJ1ZSZhdD00

Γιατι;
           Μα διότι η Εθνική μας εκανε εκπληκτικη εμφάνιση! 
           Ηταν άριστα στημένη απο τον "μαέστρο" Φερναντος Σαντος, ο οποιος εκανε για αλλη μια φορα την Ελλάδα υπερήφανη! Το ιδιο βεβαια και οι παίκτες μας!..  Κατι που σημείωσε στο τηλεγράφημα που έστειλε στους παίκτες και στον προπονητη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας!
           Ετσι μολις μπήκαμε στις καθυστερήσεις και οι της Ακτής πίστεψαν οτι η πρόκριση ηταν δικη τους, ήρθε η ανατροπή του Σαμαρα στο 93λεπτο και το πεναλτυ, που δόθηκε αμέσως απο τον διαιτητη, μετέτρεψε σε γκολ-νίκη ο ίδιος ο Σαμαρας!!!
           Δικαια!
           Ναι δικαια η Ελλάδα ειναι εδω και λιγες ώρες μια απο τις καλυτερες (16) ομαδες του κόσμου!!!
Με το σπαθί της!!! Με μια λεξη...
           Π α ν α ξ ι α !!!
           Μπραβο!
           Μπραβο παιδια μου!!!




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου