Ε Κ Β Ι Α Σ Μ Ο Σ !!!

• Ρεε, καλώς το...παιδι!
• Ολα, για να φοβηθεί η Αγγλία!
• Ο ρόλος της Αντιπολιτευσης, τωρα...

          Σόιμπλε: Ενδεχομένως η Ελλάδα να χρειαστεί περιορισμένη βοήθεια

Ρεε, τον μπαγασα!
           Δεν πιστευει σε τιποτα!!!
           Και σε κανεναν...
           Θελει ομως να τρομοκρατησει άλλους! Για την ακρίβεια ο εκβιασμος του στην Ελλάδα, εινα η προειδοποίηση που στέλνει στην Αγγλία, υστερα απο την ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργου,ντου κ. Κάμερον, οτι θα αποχώρηση απο την Ευρωπαϊκή Ενωση, αν επιλέγει ο κ. Γιούνκερ, για πρόεδρος της Κομισιόν!!! 
           Ναι!
           Ναι, ο υπουργος Οικονομικών της Γερμανίας, ο κ. Σοιμπλε, ειναι ωμός εκβιαστής!..
           Μας εκβιάζει με "νεο προγραμμα", μέχρι και δέκα δισεκατομμυρίων ευρω, λέγοντας οτι, "θα μας πετάξει έξω απο την ευρωζώνη, απο το ευρω", αν δεν συνεχιστούν  τα σκληρα και  αιματηρά μετρα!!!
           Και, οπως φαίνεται ο...μάγκας υπουργος Οικονομικών της Γερμανίας ειναι στενοχωρημένος! Ναι, ναι ειναι στενοχωρημένος, επειδη τελειωσαν οι δόσεις! Και ακομα γιατι βλέπει αυτο που δεν ήθελε να συμβει! Οτι βγαινει η χωρα μας στις αγορές! Και αυτο δεν το ήθελε και δεν το θελει καθόλου!!!
           Ετσι ανασύρει απο το "ντουλάπι την..,έξωση απο το ευρω" και παράλληλα μας...κουνάει το δάκτυλο! Και ολα αυτα την ώρα και την στιγμη, που τα παντα πηγαίνουν προς την σωστη πλευρα...
Οι προσπάθειες "αναστήλωση" της χωρας συνεχίζονται και σε λιγο δεν πρόκειται να θυμόμαστε, απο τα παλια, τιποτα, που λεει ο λογος!!! Ετσι;
           Οπως ολοι ξέρουμε ο κ. Σοιμπλε ειναι ο...πατέρας της λιτότητας! 
           Δεν ειναι ψέματα... 
          
 http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/0252c252c15489559_4252c00.jpg
 Αντίθετα αυτο ειναι, περα για περα, η αληθεια!
           Με τον εκβιασμό, που μας κανει ο κ. Σοιμπλε θελει να προειδοποιήσει όλους τους άλλους...  "Μην...κουνηθεις, γιατι θα εχεις την τύχη της Ελλαδας..."! Ειναι σαν να τους λεει!!! Ναι. Μας ...δείχνει με το δάκτυλο ώστε να...φοβηθούν καποιοι αλλοι! Ναι, εμεις ειμαστε,οπως ειναι γνωστο το... πειραματόζωο του!!! 
           Και βεβαια ναι!
           Ναι! Η Ελλάδα πρεπει να αντιδράσει!
           Μαλιστα ενωμένη, σαν μια γροθια!
           Ολοι μαζυ! Ο εχθρός ειναι έξω απο την Ελλάδα! Οχι μέσα! Έξω! Και αυτο φαίνεται πλεον πολυ πολυ καθαρα! Για αυτο πρεπει ολοι να δώσουμε τα χέρια... Να ενωθούμε μπροστα στον κίνδυνο που λέγεται Σοιμπλε, Γερμανία!!!
           Ετσι ο ρόλος, ιδιαιτερα τωρα, της Αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσιπρα, θα πρεπει να ειναι σπουδαίος! Ενωτικος! Και οχι διασπαστικος! Η Αντιπολίτευση δεν πρεπει πλεον να ειναι "εναντίον της Κυβερνησης", οπως μέχρι πριν απο τις σκληρές και απάνθρωπες δηλώσεις του κ. Σοιμπλε! Και με την ευκαιρια να σας θυμίσω πως οι Ευρωπαίοι και γενικα ολοι οι μεγάλοι, προκειμενου να κανουν την δουλεια τους, χρησιμοποιούν μονο αριστερούς!.. Ας μην τους δώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσιπρας, αυτη την χαρα!!! Ας μην πέσει στην...παγίδα!!!
           Και ακομα...
           Η Ελλάδα του 2014, δεν ειναι η Ελλάδα του 2012!!! Τωρα τα πραγματα εχουν αλλάξει. Εχουμε πλεόνασμα! Και αυτο ειναι που δεν μπορει να το...χωνέψει, ο Σοιμπλε!!! Εχουμε βγει στις αγορές!!! Και αυτο δεν το θελει ο Γερμανός υπουργος Οικονομικών!!! Δεν θελουμε αλλες δόσεις!!! Και για αυτο υποφέρει ο κ. Σοιμπλε!!!
           Ομως και ο κ. Σοιμπλε του 2014, δεν ειναι ο Σοιμπλε του 2012!!! Δεν ειναι ίδιος! Εχει αλλάξει!!!
           Αλλα, για σταθείτε ρεε παιδια, πως και με ποιο τροπο, αληθεια, θα μας βγάλει απο το ευρω ο κ. Σοιμπλε; Αυτο δεν το εχω καταλάβει... Μπορει κάποιος απο την Κυβερνηση, η την αντιπολίτευση να μου το εξηγήσει; Ε; Μπορει; 
           Η, ο κ. Σοιμπλε...
           Απλώς ειναι ενας ωμός εκβιαστής!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου