ΡΕΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ...

• Το..."τζαμπα", ειναι πιο καλο!
• Δεν άφησε ουτε...ενα!
• Με τα...μούτρα στο φαγητο!

           
Τοσο πολυ;
           Ναι!
           Ναι! Τοσο πολυ πεινασμένος, φάνηκε οτι ειναι ο γνωστο μας Γερμανός "επιτηρητης"!! Ο Γιόακιμ Φούχτελ!
           Ε, ναι λοιπον ο κ. Φούχτελ που έφτασε προ ημερών στην όμορφη Μυτιλήνη, ηταν οπως φάνηκε πολυ πολυ πεινασμένος!..
           Και δεν χρειάστηκε να το κρύψει!
           Το έδειξε!
           Ετσι χωρις ντροπη (εδω παει εκεινο το δεν υπαρχουν ντροπες στο φαγητο...) επεσε με τα... μούτρα στα νόστιμα δαμάσκηνα!!!
           Δαμάσκηνο για δαμάσκηνο! Δεν άφησε ουτε ενα! Μαλιστα ολοι όσοι ηταν εκεινη την ώρα εκει, στο Ελαιοτριβείο - Μουσείο Βρανα, έμειναν με το στομα...ανοικτό!!! 
           Οι οικοδεσπότες, έκοψαν δαμάσκηνα, απο τα δένδρα που υπαρχουν στην αυλή του Μουσείου και τα προσέφεραν στους καλεσμένους-επισκέπτες! 
           Εκεινος που τα τίμησε δεόντως δεν ηταν αλλος απο τον Γερμανό "επιτηρητη", τον  Γιόακιμ Φούχτελ, ο οποιος τους..."εδωσε και κατάλαβαν"!!! Δεν άφησε ουτε...ενα! Ναι, οπως φάνηκε ηταν νόστιμα, πολυ νόστιμα! Αλλωστε το..."τζαμπα" ειναι πιο καλο!!! Ετσι εξηγείται το γεγονος, οτι "δεν άφησε δαμάσκηνο για δαμάσκηνο...", οπως μου..."σφυριξαν",  απο το νησι, φιλοι και ντόπιοι συναδελφοι!.. 
           Ρεε, τον μπαγασα!!!
           


Εδω, που τα λεμε ο "φιλος μας" Γιόακιμ Φούχτελ, ειναι γνωστος σε ολους τους Ελληνες, για το ποσο..."καλοπερασακιας" ειναι! Και ακομα και αυτο το ξέρουν ολοι, πως του αρέσει οχι λιγο, αλλλα πολυ πολυ το καλο ελληνικο φαγητο!!! Και φυσικα τα καλα και ακριβα εστιατόρια! Και αυτο, το δείχνει ο κ. Φούχτελ "οπου βρεθει και οπου σταθει"!.. Δεν το κρύβει ο ανθρωπος!!! Και καλα κανει!!! Για αυτο αλλωστε, δεν φεύγει! Δεν...απομακρύνεται απο την Ελλάδα!!!  Κορόιδο ειναι; Που θα βρει ωραίο φαγητο και μαλιστα δωρεάν; Πουθενα αλλου...  Μονο εδω! Στην χωρα του "Ξενιου Δια"!!! Στην Ελλάδα!.. Στην Ελλάδα, στην οποια ολοι ερχονται τρώνε... Πίνουν... Και λογαριασμό δεν δίνουν...
           Ψέματα ειναι;
           Στην Μυτιλήνη, ο Γιόακιμ Φούχτελ, έφθασε με τον πρωην υπουργο, ντόπιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Σηφουνάκη και μαζυ επισκέφτηκαν το Ελαιοτριβείο - Μουσείο Βρανα, το οποιο ανήκε στον παππου του Οδυσσέα Ελυτη!!!

1 σχόλιο:

  1. πόση ξευτίλα Θεέ μου!!! πόσο προσκήνυμα περιμένει ακόμα αυτούς τους κατοχικούς δοσίλολογους που μας κυβερνάνε, να προσκυνάνε στα γόνατα τους ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ κατακτητες;;; και να παραδίδουν "γην και ύδωρ" στην εξουσία τους!!! ΝΤΡΟΠΗ Αργείοι!!! ΑΙΔΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! τι θα λέτε στα παιδιά και τα εγγόνια σας ...ποιά τιμωρία σας αξίζει;;;
    και με την ευκαιρία ,ως πρόεδρος της ¨ Πανελλήνιας ΄Ενωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών ΤΕΙ"
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Φορολογικές κατασχέσεις Τραπεζικών Λογαριασμών!!! ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!!!
    Αν έχετε χρήματα (καταθέσεις) στην Τράπεζα ΚΑΙ εκκρεμότητες (οφειλές) στην Εφορία, θα πρέπει να αποσύρετε ΑΜΕΣΩΣ τα χρήματα πάνω από 1500 Ευρώ αλλιώς ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΜΕΣΑ να επέμβουν τα Κυβερνητικά αρπακτικά στον Τραπεζικό Λογαριασμό σας και να αρπάξουν (κατασχέσουν) τις ελάχιστες οικονομίες που έχει εξασφαλίσει ο κάθε μισθωτός … «ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ όπως ΛΕΜΕ!!!»
    Χωρίς αμφιβολία θεωρείται απάνθρωπο και ένδειξη πράξεως τρομοκρατίας ,ο κίνδυνος να αποσπάσουν (αρπάξουν), χωρίς καμιά ειδοποίηση, τις ελάχιστες καταθέσεις πάνω από τα 1500 ευρώ των αδύναμων μισθωτών και συνταξιούχων, επειδή οφείλουν στην Εφορία και ΔΕΝ μπορούν να πληρώσουν, επειδή δεν μπορώ να φανταστώ έναν εξ επαγγέλματος και συνειδητά κακοπληρωτή, να έχει κεφάλαια στην τράπεζα και «να περιμένει να του τα αρπάξουν»… Γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε χρήματα (καταθέσεις) στην Τράπεζα ΚΑΙ εκκρεμότητες (οφειλές) στην Εφορία, θα πρέπει να αποσύρετε ΑΜΕΣΩΣ τα χρήματα πάνω από 1500 Ευρώ… αλλιώς θα τα χάσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή