ΜΕ...ΚΑΡΜΠΟΝ!!!

• Τρία φάουλ... Τρία γκολ!
• "Χασογκολης" ο Ολυμπιακός...
• Επειγόντως "παίκτης γκολ"!

           Με Ζακυνθινους φίλους και συμπατριώτες, παρακολούθησα το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού... 
           Όπως είναι γνωστό η Ζάκυνθος φημίζεται για τα Ολυμπιακά της αισθήματα!!! Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι Ζακυνθινοί είναι Ολυμπιακοί! 
           "Ανήκουμε στον Θρύλο", μου είπαν όλοι όσοι έτυχε να παρακολουθήσουν μαζυ μου τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ, στην Τουρκία, στην καφετέρια του Παναγιώτη Βελιανιτη, του παλιού ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου...
           Ο Ολυμπιακός, έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ!
           Ναι!
           Χρειάζεται και μάλιστα επειγόντως να πάρει, εάν δεν τον έχει ήδη αποκτήσει, "παίκτη γκολ..."! Παίκτη που να βλέπει δίκτυα! Να μπορεί δηλαδή, να...σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα της άλλης, της αντίπαλης ομάδας! Και όχι να βλέπουμε τον αποκτηθέντα απο την Φούλαμ (πολυ καλός παίκτης...), να φθάνει τετ α τετ με το τέρμα-εστία της Τουρκικής ομάδας και να..."πετάει" την μπάλα αουτ!!!
           Ήταν καλός ο Ολυμπιακός κατα διαστήματα!.. Φάνηκε όμως επαναλαμβάνω το κενό του παίκτη αιχμής!.. Παίκτη, που έπρεπε να είχε πάρει χθες!!! Η Φενερμπαχτσέ ήταν πιο έτοιμη ομάδα απο τον Ολυμπιακό!!!
            Και τα τρία γκολ (Ερκιν 35´, Εμρε 81' για την Τουρκική ομάδα και Χολεμπας 90+3' για τον Ολυμπιακό...), σημειώθηκαν με...καρμπόν!!! Τρία φάουλ... Τρία γκολ!!! Και τελικό σκορ Φενερμπαχτσέ  - Ολυμπιακις 2-1!!!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου