ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

• Συναυλία για...λίγους!
• Πηρε 335.000 ευρω για...μισό τραγούδι!
• Είσοδος 1.000 ευρω το άτομο...

           

Η χλιδή σε ολο της το μεγαλείο!!!
           Φάνηκε, για μια ακομα χρονια, οτι στο "πάρτυ της χλιδής" (ετσι το ονομάζουν!..) που εγινε στο "Nammos" στην Μύκονο, οι πολυ πολυ πλούσιοι αλλα και ολοι εκείνοι που το..."φυσάνε" το χρημα, (Ελληνες και ξένοι...) ηταν εκει! Πρωτο τραπέζι πίστα...,η μάλλον στην άμμο!!!
           Η..."είσοδος" κόστιζε 1.000 ευρω το άτομο! Και δεν περιελάμβανε ουτε ενα ποτό κέρασμα!..
           Αντίθετα κάποιος, απο ολους αυτους που ηταν παρόντες σε αυτη την συναυλία, εκανε την παραγγελιά του για ενα..."κασονι" με σαμπάνιες έπρεπε να πληρώσει 25.000 ευρω! Οχι, δεν έκανα λαθος! Ουτε εσεις διαβάσατε λαθος! Αυτη ειναι η αληθεια!..
           Το ιδιο και ισως λιγο πιο πανω, στις 30.000 ευρω, κόστιζε, η μια "τριλιτρη" σαμπάνια!!! Η το ενα "τριλιτρο" κρασι!!!
           Και να τα "κασονια" με τις σαμπάνιες, που έστελναν στους δυο διάσημους καλλιτέχνες!!! Στον Ισπανό Χούλιο Ιγκλεσιας και στον δικο μας Αντώνη Ρέμο, εκει στην πασίγνωστη Ψαρου της Μυκόνου!!Βεβαια, ο Αντώνης Ρεμος προσπάθησε να αποφύγει τα πολλα "κασονια"- κιβώτια με τις σαμπάνιες, οπως ο διαβολος το λιβάνι!!! Ολοι θυμόμαστε, τι ειχε γινει πέρυσι, με την εφορία...
           Α!



           


Και βεβαια μπορουσε κάποιος απο τους "κοινούς θνητους", να παρακολουθήσει την συναυλία στο μπαρ! Το ποτό κόστιζε 40 ευρω!.. Για τους τουρίστες ειχε 45 ευρω το ενα ποτό!.. Ενω καποιοι που ηθελαν να ειναι μονο...παρόντες πλήρωναν 300 ευρω (ναι, το...κεφάλι!) για μια μπριζόλα!!!
           Σε μηδέν χρόνο, η Ψαρου  γέμισε!!!
           Πανω, απο 1.500 ανθρωποι ολοι πάμπλουτοι βρέθηκαν, το βραδυ της περασμένης Τετάρτης στην "μοναδικη" αυτη ετήσια συναυλία!!! Θα πρεπει να τονισω, οτι ο Χούλιο Ιγκλεσιας για μισό (!!!) ναι στην κυριολεξία, για μισό τραγούδι, που ειπε, πήρε 335.000 ευρω και με την εφορία πληρωμένη παρακαλω!!!
           Ειναι πολλα τα λεφτα...Χούλιο!!! 
           Και ολα αυτα...
           Την ώρα, που τα λουκετα στην αγορά "πεφτουν" σαν την βροχη! Τα μαγαζια κλείνουν το ενα μετα το αλλο! Και τελειωμό (τα λουκετα), δεν εχουν!..
           Την στιγμη που ο κοσμος πειναει και για ενα κομμάτι ψωμι ψάχνει στους κάδους του δήμου! Ενω τα συσσίτια στις Εκκλησίες και στους Δήμους εχουν στην κυριολεξία πολλαπλασιαστή!! Εχουν σπάσει καθε αλλο προηγούμενο ρεκόρ! Οι άστεγοι εχουν "γεμίσει" καθε παγκάκι, οπου αυτο και αν υπαρχει!!!
           Η...χλιδατη αυτη βραδυα έδειξε τα δυο..."πρόσωπα", που υπαρχουν στην Ελλάδα με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα! Οι πάμπλουτοι, που δεν πληρώνουν φόρο απο την μια πλευρα! Και απο την αλλη, ολοι εμεις που η εφορία μας γδέρνει στην κυριολεξία! Είτε εργαζόμαστε είτε οχι! Εμεις πεινάμε και αυτοι γλεντάνε!!! Ναι! Αυτη ειναι η πραγματικοτητα! Εστω και αν, Μύκονος ειναι αυτη!!!
           •Για την ιστορία να σας πω, πως οι εισπράξεις στην "συναυλία της χλιδής"  και εφετος ξεπέρασαν τα 2.000.000 ευρω! Και ναι, η εφορία, ηταν εκει! Δεν την...πάτησε, οπως πέρυσι!!!
           Ειναι πολλα τα λεφτα, παιδια!..
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου