Α Ι Σ Χ Ο Σ ...

• Βεβηλοι ντροπιασαν τα Ανώγεια!
• Αφοδευσαν στις Εικόνες του Ιησου...
• Ολοι μιλούν για σατανιστες...

           Απαράδεκτο!
           Ναι! Ολα οσα συνεβησαν ανήμερα της γιορτής της Υψωσης του Τίμιου Σταυρού, θεωρούνται και ειναι ντροπη!
           Άγνωστοι, αλήτες προέβησαν σε αισχροτητες!..   Βεβήλωσαν  τον Ιερο Ναο της Ανάληψης, ο οποιος βρίσκεται στην τοποθεσίας "Χριστού", στην περιοχή της Νιδας! Η εκκλησία αυτη ειναι μολις λίγα μετρα μακριά, δεκαδες για την ακρίβεια, απο το Σπήλαιο του Ιδαιου Αντρου!
           Οι ιερόσυλοι με την πράξη τους αυτη, αφοδευσαν στις Θαυματουργές Εικόνες του Ιησου Χριστού και στην Αγία Τραπεζα, προκάλεσαν την αηδία και την αγανάκτηση των κατοίκων εκει στα Ανώγεια...
           Θα πρεπει να υπογραμμίσω πως ολοι μιλανε για σατανιστες! Μαλιστα οι Ανωγειανοι το θεωρούν σίγουρο, γιατι οπως λενε "δεν ειναι τυχαία η ημερομηνία κατα την οποια προχώρησαν οι σατανιστες, στις ανήθικες πράξεις τους..."!!!
           Καποιοι αλλοι, μολις αντικρυσαν αυτο το απαράδεκτο σκηνικο, αναρωτήθηκαν "ποιος ειναι τελικα, ο σκοπός μιας τέτοιας πράξης";  Ολοι παντως συμφωνούν πως πρόκειται για άπιστους. Για αντιχριστους. Για ανθρωπους του Σατανά...  Και εδω που τα λεμε, εχουν απόλυτο δικαιο.
           Στο μικρο αυτο εκκλησάκι, που απέχει απο τα Ανώγεια 22 χιλιόμετρα, πηγαίνουν κυρίως οι κτηνοτρόφοι, αλλα πολυ συχνά το επισκέπτονται πιστοί και απο πολλες περιοχές της Κρήτης, για να ανάψουν ενα κεράκι και να προσευχηθουν... 
           Η απαράδεκτη αυτη πράξη εγινε γνωστη στην Αστυνομία αργα το βραδυ της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της γιορτής της Υψωσης του Τίμιου Σταυρού, οταν ενας βοσκός περασε απο την εκκλησία με την σύζυγο του και διαπίστωσε την άγρια αυτη βεβήλωση! Καποιοι υπανθρωποι, κτηνη και ιεροσυλοι ειχαν αφοδευσει και ουρησει παντου μέσα στο χώρο της εκκλησίας και ειχαν αλειψει ολες τις Εικόνες με τα κοπρανα! Οπως ειπε ο βοσκός στην αστυνομία σε μια εικόνα ειχαν γράψει στα ελληνικά.  "Φάτε σκ...ά, κερνάει ο Δίας"!!!
         Θα πρεπει να τονισω, πως στο εκκλησάκι υπήρχε και ενα παγκάρι στο οποιο οι βοσκοί και οι αλλοι πιστοί έβαζαν χρήματα. Οι ιεροσυλοι, οι Βεβηλοι, οι υπάνθρωποι δεν το πείραξαν! Δεν το άνοιξαν! Και αυτο, επειδη το μονο που τους ενδιέφερε ηταν να προβούν σε αυτη την απαράδεκτη πράξη, μορφή βεβήλωσης, η οποια έφερε αγανάκτηση και οργή σε ολους τους Ελληνες!
           Σύμφωνα με οσα κατέθεσε ο βοσκός οι ιεροσυλοι αφοδευσαν στην Αγία Τραπεζα και αφου αλειψαν-βρωμισαν τις θαυματουργές Εικόνες του Κυριου Μας, τις εβαλαν στην κολυμπήθρα!!!
           Ντροπη!
           Αίσχος!  
           Ο Θεός θα μας τιμωρήσει...
                                                                                                  Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου