"ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ"!!!

• "Η Ελλαδα δίνει θετικά δείγματα"!
• "Νικησε η μαχητικότητα του Σαμαρά"!
• "Ξερουμε ποσο δύσκολοι ειναι οι καιροί"!

           Πέτυχε!
         Ναι! Ο Αντωνης Σαμαράς πέτυχε τους στόχους του!
         Ετσι γυρίζει νικητής και πολυ ευχαριστημένος απο την συνάντηση του με την Αγκελα Μερκελ!
         "Η Ελλαδα αναμένεται να καταφέρει να βγει νωρίτερα του προβλεπόμενου, απο το μνημόνιο δανεισμού της, απο την Τροικα"! Δήλωσε ο πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας στους συναδέλφους δημοσιογράφους μετα την συνάντηση του και τις συζητήσεις του με την καγκελάριο Ανγκελα Μερκελ, στο Βερολίνο και συνέχισε. "Ακομα η Ελλαδα αναμένεται να καλύψει εκδίδοντας αξιόγραφα, τις χρηματοδοτικές της ανάγκες για το 2015"!!!
            Ειναι γεγονος πως η συνάντηση του πρωθυπουργου με την καγκελάριο, εχει φερει, δημιουργησει για την ακρίβεια μια μεγαλη αμηχανία στην Αντιπολιτευση γενικα, η οποια με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ, λεει οτι "η εικόνα του Αντωνη Σαμαρα ηταν θλιβερή και εκθέτει την χωρα"!..
           Ομως η αληθεια ειναι αλλη...
           Το ταξίδι του κ. Σαμαρά στο Βερολίνο, θεωρείται και ειναι επιτυχημένο!
           Και ναι! Ο πρωθυπουργος, οπως γράφουν και οι ξένες εφημεριδες, πέτυχε τους στόχους του! Ηταν μαχητικός! Αληθινός! Και πανω απο ολα μίλησε με ειλικρίνεια, στην καγκελάριο, η οποια και εδωσε έπαινο στην Ελλαδα για την  μεταρρυθμιστική προσπάθεια της!
           "Η Ελλαδα δίνει θετικά δείγματα και μηνυματα και πολυ σύντομα θα υπάρξουν υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης"!!! Ειπε χαρακτηριστικα στη κοινή Συνεντευξη Τυπου η Αγκελα Μερκελ, εκφράζοντας ετσι με τον τροπο αυτον την ικανοποίηση της για την εξέλιξη του ελληνικού προγράμματος! Και πρόσθεσε η κ. Μερκελ. "Διαπιστώσαμε πολυ θετικές προόδους στην Ελλαδα και ειμαστε σίγουροι, οτι τα επόμενα βήματα θα ολοκληρωθούν σύντομα. Ειμαστε σίγουροι οτι σύντομα θα ανακάμψει η οικονομία της χωρας..."!!!
            Η καγκελάριος αναφέρθηκε ακομα και στα οσα δεινα, εχουν περασει ολο αυτον τον καιρο οι Ελληνες, τονίζοντας. "Ειδικά για τους ανθρωπους στην Ελλαδα ξερω ποσο δύσκολοι ειναι οι καιροί. Τα πρωτα δείγματα επιτυχίας γίνονται πλεον ορατά και θα κανουμε οτι περνάει απο χερι μας για να στηρίξουμε περαιτερω την χωρα"!!!
            Έπειτα απο ολα οσα ειπώθηκαν στην κοινή Συνεντευξη Τυπου και απο τους δυο ηγέτες  και φυσικα απο την πολύωρη μεταξυ τους συζητηση βγαινει το συμπέρασμα οτι η Ελλαδα θα τα καταφέρει να  βγει νωρίτερα απο τον χρόνο που ειχαν προβλέψει καποιοι, απο το μνημόνιο δανεισμού της, απο την Τροικα! Και φαινεται πως αυτο δεν αρέσει στην Αξιωματική, αλλα και γενικα στην Αντιπολιτευση! Το γιατι το γνωρίζουν πλεον ολοι οι Ελληνες!!!
           Βγαίνουμε απο το μνημόνιο ρεε!!! Πάρτε το χαμπαρι!..
           "Βγαίνουμε"!!!
                                                                                                                           Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου