Χ Α Σ Α Μ Ε !!!

• Δίκαιη ήττα!
• Πηρε...εκδίκηση η Ρουμανία!
• Το..."κλειδί της νίκης"!

           "Το...πάθημα γινεται...μάθημα"!!!
           Αυτη ηταν η δήλωση ολων των διεθνών ποδοσφαιριστών μας! Βεβαια παραδέχθηκαν ολοι, ακομα και ο Ρανιερι, ο νεος τεχνικός ηγέτης της Εθνικής μας, παραδέχθηκαν ολοι λοιπον, ναι, ναι παραδέχθηκαν ολοι την  α ν ω τ ε ρ ο τ η τ α της Εθνικης  Ρουμανιας, η οποια ήρθε εδω στην Ελλάδα με ενα στοχο και σκοπό.. "Να πάρει απο την Εθνική μας  ε κ δ Ι κ η σ η..."!!!
           Και αυτο γιατι η Εθηικη μας ειχε αποκλείσει την ομαδα της Ρουμανιας!!!
           Ναι, ναι, τα κατάφερε!
           Οχι μονο να μην χάσει...αλλα κατάφερε η Ρουμανία να κερδίσει κιόλας...
           Και μαλιστα νικησε την Ελλάδα, μέσα στο ιδιο της το σπιτι! Στο γηπεδο "Γεωργιος Καραισκακης"!!!
           Η Ρουμανία κατεκτησε τους τρεις βαθμούς και εχει πάρει...κεφάλι στην...κούρσα της  πρόκρισης στο Ευρωπαικο Κύπελλο ...
           Βεβαια αυτο δεν...λεει απολύτως τιποτα!!! Οπως αυτοι (οι Ρουμάνοι...) μας κέρδισαν εδω, το ιδιο μπορούμε να κανουμε και εμεις στο δικο τους γηπεδο!!! Αλλωστε κατι τετοιο το εχουμε κανει πολλες φορες, στο παρελθόν!!!
           Δεν θα διαφωνησω με ολα οσα λενε οι...δήθεν ειδικοι, η καποιοι φιλοι μου προπονητες, οτι "η πρωτη νίκη ειναι παντοτε το..."ημυσι" του παντως"!!! Και κατι τετοιο φαινεται, ιδιαιτερα πολυ, απο το γεγονος οτι το γνώριζαν καλα οι αντίπαλοι μας!!!
           Τωρα...
           Τωρα η Εθνική της Ρουμανιας επαιξε πολυ καλα, ιδιαιτερα στο πρωτο ημίχρονο, οταν στο 9 λεπτο κέρδισε πεναλτυ και ετσι εγινε το 0-1, που ηταν και τελικο αποτελεσμα!!! 
           Πεντε λεπτα μετα την εναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ρουμανία, εμεινε με δεκα παίκτες, υστερα απο την δευτερη κίτρινη κάρτα  που αντίκρυσε ο σκόρερ της! Ετσι η Εθνική μας ομαδα, ανέλαβε την πρωτοβουλία αλλα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, γιατι οι παίκτες μας, έπαιζαν λαθος! Αλλα και επειδη φάνηκαν αρκετα κουρασμένοι! Ηταν ασυνδετοι! Και με...βαριά τα πόδια! Σε αντίθεση με την Ρουμανία, η οποια οταν έμπαινε στην περιοχή της Εθνικης μας, ηταν "κίνδυνος θάνατος"!!!
           Να υπογραμμίσω πως ο προπονητής της Ρουμανιας στις δηλώσεις που εκανε τόνισε πως "περιμεναμε της Ελλάδα κουρασμένη! Αλλα οχι και ετσι! Πιέσαμε πολυ! Και τελικα καταφέραμε να πάρουμε την νίκη"!!!
           Ο Ιταλός  προπονητής της Εθνικής, τόνισε πως η Ελλάδα, θα προκριθεί! 
           Χασαμε δυστυχως!!!
           Αυτη ειναι η αληθεια... Είτε το θελουν πολλοι  είτε οχι...
           Χασαμε.... Τελεια και παύλα!
           Ετσι δεν ειναι;
           Ε;
           







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου