ΟΙ...ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ!!!

• Η...άχνη ζάχαρης...
• Τα'ριξε στον ΣΥΡΙΖΑ...
• "Δυο"...σε..."ενα"!

           "Ειναι οπως, η άχνη της ζάχαρης στον κουραμπιέ"!!!
           Ετσι ειπε απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, το κορυφαίο στέλεχος του ΚΚΕ και πρωην Γενικη Γραμματέας του, η Αλέκα Παπαρηγα, μιλώντας το βραδυ της Παρασκευής στην Βουλη, λιγο πριν απο την ψήφο εμπιστοσύνης!
           "Ειναι οπως, η άχνη της ζάχαρης στον κουραμπιέ"!!!
            Ναι...
            Ναι, η Αλέκα Παπαρηγα, ηταν πραγματικα ιδιαίτερα "κακή" και "επικριτική", για τον Αλεξη Τσιπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, για το προγραμμα του...
            Και πανω σε αυτο, στο προγραμμα, το οποιο ανακοινωσε και με τον τροπο που το ανακοινωσε κιόλας ο Αλεξης Τσιπρας, η πρωην Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, τόνισε χαρακτηριστικα.
          "...Το προγραμμα σας, ειναι σαν την άχνη της ζάχαρης στον κουραμπιέ..."!!! Ειπε. Και η Αλέκα Παπαρηγα, συνέχισε. "...Εχετε απλά διαφορετικες συνταγές!"!!!
           Και ολοι καταλαβαίνουμε τι εγινε, εκεινη την στιγμη, στην Βουλη αλλα και στα Θεωρεία της, στο άκουσμα, ολων αυτων απο την κ. Παπαρηγα, για τον ΣΥΡΙΖΑ!.. 
           Το γέλιο ηταν...άφθονο! Πλατύ! Πελώριο!
           Τωρα...
         Η Αλέκα Παπαρηγα, στην ομιλία της στην Βουλη εκανε επίθεση τοσο κατα της Νεας Δημοκρατιας, οσο και του ΣΥΡΙΖΑ!
         Μαλιστα η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομαδος του ΚΚΕ, τόνισε πως, "ο ενας δηλώνει σωτήρας, ο αλλος καταστροφέας και το αντίθετο..."!!! Ακομα, η Αλεκα Παπαρηγα, ειπε χαρακτηριστικα και για τα δυο Κομματα. "...Η βάση της πολιτικής τους ειναι ιδια και στο πλαίσιο του καπιταλισμού και της Ενωμένης Ευρωπης..."!!!
          Εκεινο παντως, που θα μείνει βαθεια χαραγμένο σε ολους όσοι παρακολουθήσαμε την συζητηση της τελευταίας ημέρας για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητησε και πηρε η Κυβερνηση και ο Αντωνης Σαμαράς, ειναι αυτο που τονισε η Αλεκα Παπαρηγα, για το προγραμμα του ΣΥΡΙΑΖΑ. "Ειναι οπως, η άχνη της ζάχαρης στον κουραμπιέ"!!!
           Εχω άδικο; Ε;
                                                                                                       Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου