ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

• Συνάντηση Σαμαρα - Αναστασιαδη...
• Οι Τουρκοι...παιζουν με την...ΑΟΖ!
• "Γυμνάσια" των Ρώσων στην περιοχή...

           Ειναι αληθεια...
           Μια λανθασμένη κίνηση και η σύρραξη ξεκινησε!
           Ενα...τσαφ, ειναι ικανό να γινει το κακο!
           Και, οπως ειναι γεγονος για αυτο, θα φταίνε οι Τουρκοι, οι οποιοι οταν νιώθουν πως χάνουν..., παιζουν ενα παιχνιδι βρωμικο! "Βγαζουν", λοιπον καθε τετοια ώρα-στιγμη ενα ερευνητικό πλοίο! Το... "ξαμολανε" στο Αιγαιο, δήθεν, πως κανει...ερευνες! Ενω ολοι ξέρουμε οτι αυτο γινεται μονο και μονο, για...εκφοβισμό!
           Το ιδιο εχουν κανει και τωρα!
           Εβγαλαν ενα..."κόκκινο ερευνητικό πλοίο" και το έστειλαν κοντα στο..."οικόπεδο", οπου γίνονται οι επίσημες ερευνες απο την Κυπριακή Κυβερνηση, με την συνεργασία και της Ισραηλινής πλευράς, για την ΑΟΖ!
           Αυτο ομως οι Τουρκαλαδες δεν το θελουν και κανουν οτι μπορουν, προκειμενου να φοβίσουν την Κυπριακή και την Ισραηλινη πλευρα!
           Ομως επειδη ΟΥΔΕΙΣ εχει εμπιστοσύνη στην Τουρκια, η Κυπρος και οι Σύμμαχοι της πήραν και παιρνουν τα απαραίτητα αμυντικά μετρα τους, ώστε να ειναι έτοιμοι για καθε ενδεχόμενο!..
           Ετσι στο σημείο οπου γίνονται οι ερευνες οι Ρώσοι άρχισαν να κανουν "γυμνάσια"! Στην άσκηση που γινεται με πραγματικα πυρά, μετέχει και το Ισραήλ! Ενω την συμπαράσταση της εχει εκφράσει και η Ελλαδα!
           Εν τω μεταξυ την Κυπρο πρόκειται να επισκεφθεί οι πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαρας... Θα παει εκει το πρωτο δεκαήμερο του ερχόμενου Νοεμβρίου!..
           Πηγαίνοντας για το Καιρο, οπου στις 9 Νοεμβρίου θα γινει, θα συνέλθει η πρωτη τριμερής Σύνοδος κορυφής Ελλαδας-Κυπρου και Αιγύπτου, ο Αντωνης Σαμαρας θα μείνει στην Κυπρο και θα εχει συνομιλίες με τον Προεδρο Νικο Αναστασιαδη...
           Αλλα οι Τουρκοι δεν το βάζουν κατω, σε τιποτα!
           Μολις προχθές μια Τουρκικη κορβετα έφθασε στην Πάρο! Ναι στην Παρο! Τα...παιδια ηρθαν στο ομορφο νησι μας...,να ετσι για ενα ελληνικο καφεδάκι! Τωρα τι τους λες! Μου λες; Αφου που λέτε "έκατσε" καποια ώρα, ανενόχλητη αναχώρησε για το κόλπο της Σμύρνης, απο οπου η κορβετα "BARDIN", ειχε ξεκινήσει!
           Ω! Ναι τα δικα μας τα πολεμικά την...παρακολουθούσαν διακριτικά! Τι λέτε ρεεεεε!!!!!
           Επειδη εμεις τα ανεχόμαστε ολα, για αυτο οι Τουρκοι μας χορεύουν στο...ταψί!!!
           Και ερχεται και η ημερα του ΟΧΙ! 
           Πάρτε θεση, εκει στο υπουργείο των Εξωτερικων! Στην Κυβερνηση! Οχι αλλη ανοχή...
           Στείλτε τους στον αγυριστο! Άντε μπραβο! Πολυ τους ανεχτήκαμε! Επιτελους...
                                                                                                        Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου