Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΤ...

• Οχι, εκεινη πριν το..."μαύρο"!
• Ουτε τουτη εδω η...ΝΕΡΙΤ!
• Το μεγαλο ατόπημα...

           Εκατοντάδες...
           Ναι! Εκατοντάδες τηλεφωνήματα δέχτηκα, οπως και μήνυμα απο γνωστους, αλλα και άγνωστους, απο φιλους και οχι, ανήμερα στην  28 Οκτωβριου 2014 και εξακολουθώ να δέχομαι μέχρι και τουτη την ώρα που γράφονται αυτες οι γραμμές!!!
           Και ολα...
           Ναι! Ολα τα τηλεφωνήματα ειχαν να "καταγγείλουν το ιδιο γεγονος"!
           "Η ΝΕΡΙΤ εχει καταργήσει τον Εθνικο μας Υμνο..."!!!
             Έλεγαν ολοι οι συνομιλητές μου, τηλεφωνικά! Ακριβώς το ιδιο διάβαζα και στα πανω απο τα 300 μηνυματα που μου εστειλαν! Ολα "μίλαγαν", για μεγαλο ατόπημα!
           Εκεινα παντως που με εκαναν  να κλάψω στην κυριολεξία ηταν καποια  τηλεφωνηματα που δέχτηκα απο ομογενείς στην Αμερική και στον Καναδά, απο φιλους στο Facebook και στο Twitter...
Ολοι έλεγαν, λες και ηταν συνεννοημένοι...
           "Κανε κατι Giorgos Kontonis, δεν παει αλλο..."!!! Φώναζαν-Ούρλιαζαν στην κυριολεξία!.. Στο δικο μου μαλιστα "τι συμβαινει;" μου απάντησαν με ενα...στομα...
           "Εμεις, εδω στα ξενα αγαπητέ μου, περιμένουμε πως και πως καθε ημερα να ακούμε απο την κρατική Ραδιοτηλεοραση τον Εθνικο μας Υμνο και να βλέπουμε να ανεμίζει η Ελληνικη Σημαια! Κατι που τελευταία η ΝΕΡΙΤ δεν το κανει και μας εχει απογοητεύσει..."!!!
           Και δυστυχως ειναι αληθεια!!!
           Απο την παραμονη, αλλα και ανήμερα της 28 Οκτωβριου, παρακολουθώ κάθε πρωι την εναρξη του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ και διαπίστωσα, πως το πρωινο-εναρκτήριο προγραμμα "κολλάει ατάκα", με το νυκτερινό!!!
           "Παει! Ναι παει ο Εθνικός μας Ύμνος! Πεταξε!.."!!!
             Και ναι...
           Ναι! Ολες οι καταγγελίες ειναι -δυστυχως- αληθινές!!!
           Ντροπη ρεε, εσεις εκει πανω στην ΝΕΡΙΤ! Ντροπη σας!!!          
           Αλλα μου αρέσει και η απάντηση που εδωσε ο υπεύθυνος προγράμματος της ΝΕΡΙΤ, στις διαμαρτυρίες των τηλεθεατών! Διαβάστε λοιπον τι ειπε,ο κύριος αυτος... (Βασίλης Θωμοπουλος, το ονομα του!!!) "Ο Εθνικός Ύμνος δεν μεταδίδεται, αλλα η θεία λειτουργία και η παρέλαση μεταδόθηκαν, τι αλλο θελετε;"!!! Ειπε και ολοι έπεσαν απο τα...σύννεφα!!!
           Με την ευκαιρια θα πρεπει να σας υπενθυμίσω  οτι στη δικη μας ΕΡΤ (οχι σε εκεινη την ΕΡΤ που υπήρχε λιγο πριν "πεσει μαύρο" και η Κυβερνηση την στείλει απο εκει που ήρθε!..), στην δικη μας ΕΡΤ (μεγάλωσα μαζυ της, εργαστηκα περσσοτερα απο 35 χρονια εκει πανω στην Αγια Παρασκευη, οπως και αλλοι πολλοι συναδελφοι μου...), στην δικη μας ΕΡΤ λοιπον, ο Εθνικός μας Ύμνος, οπως και οι Εθνικες μας Εορτές, ειχαν την πρωτη πρωτεραιοτητα! Αλλωστε δεν παίζουμε με τα Εθνικα μας σύμβολα και θεματα, οπως κανουν ολοι αυτοι εκει στην Αγια Παρασκευη σημερα..."!!! Ετσι; Μην ξεχνάτε, οτι εμεις σας πληρωνουμε ρεεεε!!! Εντάξει;
           Αληθεια εκει στην Κυβερνηση ακούει κανεις;
           Ντροπη σας ρεεεεε!!!
           Αισχος!!!!!
                                                                                                                        Γιώργος Κοντονής 








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου