ΡΕΕ, ΟΥΣΤ!!!

• Στείλτε, την Τροικα, στον...αγυριστο!
• Αλλα λεει το πρωι, αλλα το βράδυ και αλλα...κανει!
• Ο λαος δεν αντέχει αλλα μετρα...

           Ερχεται...
           Δεν ερχεται...
           Θα'ρθει...
           Δεν θα'ρθει...
           Στο...δρομο ειναι...
           Προλαβαίνουμε...
           Δεν προλαβαίνουμε...
           Φεύγουνε...
           Δεν φεύγουνε...
           Βγαίνουμε...
           Δεν βγαίνουμε...
           Μα επιτελους τι συμβαινει με την...κυρια Τροικα; 
           Γιατι, αυτη η συμπεριφορά εις βάρος μας;
           Τι τρεχει;
           Ειναι γεγονος οτι σε οποιες χώρες, εβαλε το...χερι της, η Τροικα, ΟΥΔΕΙΣ μπόρεσε να την διώξει, εαν εκεινη δεν έφευγε!..
           Ειναι ακομα βέβαιο, πως η Τροικα φευγει ΜΟΝΟ, εαν πάρει-φάει και το...μελουδι της χωρας, την οποια υποτίθεται οτι βοήθησε, να βγει απο το αδιέξοδο! 
           Ειναι σίγουρο, πως δεν εχει μπέσα η Τροικα! Αλλα λεει το πρωι! Αλλα το μεσημερι! Αλλα το βραδυ! Και τελικα αλλα κανει! Και η...πλάκα ειναι πως, εκει που λες "δόξα τον Θεο συμφωνήσαμε...", ερχεται "η νεα πανταχουσα"!!!
           "Κάντε και αυτο..."!!! "Ααα, οχι δεν είπαμε αυτο..."!!! "Για να προχωρήσουμε πρεπει να αλλάξει και εκεινο..."!!! "Εχετε περιθώριο 48ωρων για να το φτιάξετε..."!!! Και αλλα πολλα...
           Και ολα αυτα, σε μια στιγμη που η Ελλαδα ειναι έτοιμη να φύγει...,να βγει απο το μνημόνιο! Να απαλλαγή απο αυτον τον βραχνά, που δυστυχως μας κοστισε και μαλιστα πολυ ακριβα! Την Τροικα και την καθε Τροικα, θα την πληρωνουμε μια ζωη! Αυτη ειναι η αληθεια, είτε μας αρέσει! Είτε οχι! 
           Την ευθύνη, γιατι υπαρχει ευθύνη, για το οτι φθάσαμε σε αυτο το σημείο της εξαθλίωσης, εχει ο πρωην πρωθυπουργος Γιώργος Ανδρεα Παπανδρεου, που χωρις να ρωτήσει...,ουτε καν να μας ενημερώσει, ειχε συμφωνήσει με εκεινο το καλο παιδι του Ταμείου, τον Γάλλο ντε τον...γκομενιαρη και ήρθε εδω και απο τοτε κάθισε στον σβέρκο μας το ΔΝΤ!!! Και κεφαλι δεν σηκώσαμε!
           Και τωρα που βλέπει το ΔΝΤ, η Τροικα, οτι χάνει το παιχνιδι δεν θελει να τα παρατήσει... Ετσι διαρκώς βάζει προβλήματα... Και νεα προβλήματα διαρκώς! Με λίγα λογια θελει να ειναι αν οχι οδηγός, τουλάχιστον συνοδηγός ακομα και στην έξοδο μας απο Προγραμμα! Θελει να εχει τον πρωτο λογο!
           Κυριοι της Κυβερνησης στείλτε επιτελους στον διάολο...,στον αγυριστο την Τροικα! Και το ΔΝΤ... Άντε μπραβο! Κάντε κατι... Ο λαος δεν αντέχει αλλα μετρα! Εχετε το αυτο υπόψη σας και πάρτε την σωστη αποφαση... Πείτε στην Τροικα εκεινο που λεει, που φωνάζει ο λαος μας...
           Ρεε ουστ!!!
                                                            Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου