ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ...

• Δυστυχως, δεν παμε καλα!
• Σκουπιδια στο γραφειο του Πρυτανη!
• "Ενας ακομα τρόπος...διακίνησης ιδεών;"!

           Το διαδίκτυο ηταν "γεματο", απο τέτοιες εικονες!
           Το video που κατάφεραν και "γύρισαν-αποθανατισαν" οι "φοιτητές", εκανε τον γύρο του κοσμου! Ναι...
           Ετσι, για αλλη μια φορα η χωρα μας εγινε ρεζίλι!
           Τωρα;
           Θα μου πείτε; Τι λέτε κυριε; Η πρωτη φορα ειναι; Η, η τελευταία; Και φυσικα, θα εχετε δίκιο!..  
           Το "σενάριο" των "φοιτητών", ηταν..."κομμένο" και "ραμμένο", στα μετρα τους!!! Οπως μου ειπε, ενας απο αυτους (μου τηλεφώνησε -δεν ξερω που βρήκε τον αριθμο μου!!!- στο κινητο μου, αργα το βραδυ...) το θεμα το ειχαν σχεδιάσει εδω και καιρο, αλλα "έπρεπε να βρεθει η ευκαιρια..."!!! Και να που η ευκαιρια βρεθηκε χθες!!!
           Γέμισαν που λέτε, δυο σακούλες με σκουπίδια και τις έφεραν στο Πανεπιστήμιο! ΟΥΔΕΙΣ απο τους υπόλοιπους φοιτητές κατάλαβε τι περιείχαν οι ειδικές για τα σκουπίδια σακούλες! Μονο οι... "πρωταγωνιστες", αυτου του έργου, ήξεραν καλα τι θα επακολουθούσε!!!
           Την κατάλληλη ώρα...,πιο σωστα την προγραμματισμένη στιγμη, η ομαδα των 30 "φοιτητών" μπήκε στην Πρυτανεία! Βρήκε ομως το γραφειο του Πρυτανη κλειστό! Αμέσως οι 30 κατευθύνθηκαν στο γραφειο του Αντιπρύτανη, του αναπληρωτή Πρυτανη, του Αντωνη Καλακαιρινου, απο τον οποιο ζητησαν να δουν το Πρυτανη. Ο κ. Καλοκαιρινός, τους ειπε οτι απουσιάζει γιατι ειχε "επιστημονικές υποχρεώσεις"! Τοτε, η ομαδα των 30 απαίτησε να παει στο γραφειο του Πρυτανη, γιατι δεν πιστευει σε οσα τους ειπε ο Αντιπρύτανης...
           Ετσι ο κ. Καλοκαιρινός τους πηγε στο γραφειο του Πρυτανη του Θεοδωρου Φορτσακη...
           Και τοτε ενας φοιτητής, η "φοιτητής" με μακριά αλογοουρά (ο νεαρος που μου τηλεφώνησε την περιέγραψε, σαν του...γαϊδάρου και ισως πιο...μακριά!) άδειασε τις δυο σακούλες με τα σκουπίδια στο γραφειο του Πρυτανη φωνάζοντας. "Εδω ειναι θεση τους..."!!!!! 
           Η ντροπιαστική αυτη εικόνα για το πρωτο Πανεπιστήμιο της χωρας, δεν αργησε να κανει τον γύρο οχι μονο εδω στην Ελλαδα, αλλα σε όλον τον κοσμο!
           Η Κυβερνητική εκπρόσωπος, η συνάδελφος μου δημοσιογραφος Σοφια Βουλτεψη, αναφερόμενη σε αυτο το περιστατικό τόνισε χαρακτηριστικα. "Αληθεια τι λεει ο ΣΥΡΙΖΑ, για το νεο κρούσμα απεχθούς συμπεριφοράς; Εκτός και αν μας πουν, πως και η μεταφορά σκουπιδιών ειναι ενας ακομα τρόπος...διακίνησης ιδεών"!!!
           Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έδειξε τουλάχιστον μεταμέλεια ως προς αυτη την εικόνα! Ηταν, οπως λεμε με..."αλλα λογια να αγαπιόμαστε"!!!
           Ολο αυτο το εργο, γιατι περι κινηματογραφικού έργου, εντυπώσεων προκειται, δείχνει για αλλη μια φορα την κατάντια της Παιδείας μας. Εχουν ξεφύγει, πλεον ολοι και ολα... Και δυστυχως δεν υπαρχει...γιατρειά!
           Ντροπη!!!
           Περίμενα απο τον ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσει στην πράξη αυτο το θλιβερό γεγονος, κατι που δεν εγινε ακομα! Γιατι άραγε; Ε;
                                                                                                    Γιώργος Κοντονής 









0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου