ΓΙΑΤΙ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ;

• Ευρύτερες συναινέσεις, χρειάζεται...
• "Μετα τις εκλογες!", λεει ο ΑΝ ΕΛ!
• Η σκέψη του Κωστα Μητσοτακη.

           Το ραντεβου ηταν "κλεισμένο", απο την Τεταρτη, αμέσως μετα την "πρωτη εκλογική μάχη" για την αναδειξη του Προεδρου της Δημοκρατιας...
           Ο πρωην πρωθυπουργος, επίτιμος πρόεδρος της Νεας Δημοκρατιας, ο τελευταίος των μεγάλων πολιτικών, που ανέδειξε την τελευταία τριακονταετία η χωρα μας ο 96χρονος Κωστας Μητσοτάκης κάλεσε το "δικο του πολιτικο παιδι" τον Πανο Καμμένο στο γραφειο του, "για να τα πουν λιγάκι..."!
           Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελληνων, έφθασε στο ραντεβου του εγκαίρως! Μπήκε στο γραφειο του πρωην πρωθυπουργου, στην Βουλη και η κουβεντουλα άρχισε...
           --- Πως είστε κ. Πρόεδρε;  Ρώτησε ο Πάνος...
           --- Καλα! Καλα Πανο μου! Καλα ειμαι...  Απάντησε ο κ. Μητσοτάκης...
           --- Πανο, πως βλέπεις την κατασταση;  Συνέχισε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ...
           --- Κυριε πρόεδρε δεν βγαινει απο αυτη την Βουλη Προεδρος!  Ειπε ο κ. Καμμενος
           Ισως ετσι...,η, κάπως ετσι ξεκινησε η συζητηση των δυο ανδρών που εγινε σε "πολιτισμένο κλίμα"! Μπορει να ειναι φανταστική, ομως φαινεται περα για περα..."αληθινη"!!!
           Ποιο ειναι το συμπέρασμα απο αυτην την συνάντηση;  Με ρώτησε το απόγευμα η Λεμυ Γ. Κοντονή, η διευθύντρια της σελιδας αυτής.
           Βγαινει, Λεμυ μου, οτι ΜΟΝΟ  ενωμένοι και με στοχο την άνοδο της Ελλαδος, η χωρα μας θα αποφύγει τα χειροτερα που ερχονται! Η, μάλλον που ειναι πολυ κοντα μας... Χρειάζονται λοιπον και μαλιστα απο...χθες "Ευρύτερες συναινέσεις, προκειμενου να γινει η εκλογη του Προεδρου Δημοκρατιας...", οπως πολυ σωστα τόνισε και ο κ. Μητσοτάκης. Για να αποφύγουμε τις νεες και σκληρές περιπέτειες πρεπει να ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, που μονο δεινα θα φερουν στην πατριδα μας!
           Εκεινο που μου αρεσε  πολυ, ηταν οι δηλώσεις που εκανε, έξω απο το γραφειο του πρωην πρωθυπουργου, ο πρόεδρος των ΑΝ ΕΛ, ο οποιος ουτε λιγο, ουτε πολυ εκανε πως δεν κατάλαβε το νόημα της συνάντησης του με τον κ. Μητσοτακη.  "Δεν μου ζητησε στήριξη στον κ. Δημα", ειπε ο κ. Καμμενος και συνέχισε.  "Οι εκλογες αποτελούν μονόδρομο! Δεν θα δώσουμε το φιλι της ζωης στον Σαμαρα και στον Βενιζελο..."!!!
           Οταν οι συναδελφοι μου τον ρώτησαν εαν θα υπάρξει ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για να εκλεγεί  ο Προεδρος, ο Πάνος Καμμενος τόνισε, οτι "Συναίνεση με τα αλλα Κομματα, θα εχουμε με τα νεα δεδομένα που θα προκύψουν μετα τις εκλογες..."!!!!!
           Ωραίος! Πολυ ωραίος ο Πάνος! 
           Ομως φιλε Πανο ξεχνάς, οτι μπορει το Κομμα σου και εσυ να εισαστε εκτός Κοινοβουλίου!..
Και τοτε τι "Συναίνεση", θα δώσεις εσυ; Ετσι για ποια συναίνεση θα μιλάς τοτε; 
           Για αυτο σου λεω, δωστην τωρα, που θα πιασει και τοπο... Ε;
           Ρεε Πανο αληθεια "γιατι οχι τωρα;"! Τι σε εχει πιασει; Γιατι τετοιο μίσος για την παράταξη, που σε ανέδειξε; Ε; Γιατι;
           Σκέψου τις νεες περιπέτειες στις οποιες θα "πεσει" η Ελλαδα και θα εισαι εσυ και μονο εσυ υπεύθυνος!
           Σκέψου, πριν αποφασίσεις Πανο...
                                                                                                          Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου