Ν Τ Ι Μ Π Ε Ι Τ

• Πως και ποτε πρεπει να γινεται...
• Οφέλη και ζημιές απο την τηλεμαχία!
• Ο λαος πρεπει να άκουσει για να αποφασισει....

           Ναι!
           Ναι! Ειμαι υπέρ της διεξαγωγής...τηλεμαχιών! Των γνωστών ντιμπειτ! 
           Και οπως πολυ καλα καταλαβατε, δεν θελω μονο ενα! Αλλά περισσοτερα! Και αυτο, επειδη ο κοσμος πρεπει να μάθει τι σκέπτεται ο καθε πολιτικός ηγέτης που μας ζητάει την ψηφο μας, σε αυτες τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χωρα μας!
           Ναι. Ειναι αληθεια απο τις τηλεμαχίες ο πολίτης μπορει να βγάλει τα συμπεράσματα του! Εκει, η μαλλον σε αυτες φαινεται...καθαρα και...ξαστερα τι σκέπτεται ο πολιτικός! Πως το σκέπτεται! Γιατι το λεει! Πως το λεει! Και πανω απ'ολα αν λεει την αληθεια! Βλέπετε "η γλώσσα του σώματος", ειναι ο αψευδης μάρτυρας! Λεει και δείχνει παντοτε την πραγματικοτητα! Την αληθεια!
           Ειμαι λοιπον υπέρ των ντιμπειτ, των τηλεμαχιών, οπως ειναι πιο σωστα και στην ελληνική. Και φυσικα, οχι μονο των δυο πρώτων. Της Νεας Δημοκρατιας και του ΣΥΡΙΖΑ! Αλλα μεταξυ ολων των πολιτικών αρχηγών! Βεβαια, δεν θα ελαγα οχι και σε μια μονομαχία μεταξυ των δυο. Του Αντωνη Σαμαρα και  του Αλεξη Τσιπρα! Θα ηταν ενα πραγματικό ντερμπι! Ενα ντερμπι χωρις ανάσα!
           Ομως...
           Ομως ετσι οπως εχουν τα πραγματα και ετσι οπως στην Βουλη ο Αλεξης Τσιπρας συμπεριφέρθηκε και αντιμετώπισε τον Πρωθυοουργο Αντωνη Σαμαρα, ειναι δυσκολο η διεξαγωγή ενος ντιμπειτ! Μιας τηλεμαχίας, μεταξυ τους! 
            Και ναι!
            Ναι, ο Αντωνης Σαμαρας που λεει ΟΧΙ, σε μια τετοια τηλεμαχία, εχει δίκιο! Ο Αλεξης Τσιπρας τον αντιμετώπισε στην Βουλη με ύβρεις! Με τέτοιες πολιτικες ύβρεις που ειναι γεγονος οτι προσβάλλουν, οχι μονο τον Αντωνη Σαμαρα, αλλα και τον θεσμό του Πρωθυπουργου!
            Τωρα...
            Προσωπικα πιστευω, πως ο Αντωνης Σαμαρας, πρεπει να δώσει τοπο στην οργή και δείχνοντας πολιτική ανωτερότητα να πει ΝΑΙ στη διεξαγωγή ενος ντιμπειτ! Αλλωστε τι εχει να φοβηθεί; Τιποτα απολύτως! Εχει το καλύτερο προγραμμα! Και φυσικα περισσοτερα επιχειρήματα...
            Ο λαος πρεπει να ακουσει και να αποφασισει! Να αποφασισει ποιον και γιατι θα τον ψηφίσει... 
            Ναι. Απο μια τετοια τηλεμαχία θα υπάρξουν οφέλη και ζημιές και για τους δυο! Αλλα ο λαος θα μάθει και θα αποφασισει...
            Η, μηπως κανω λαθος;
                                                              Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου