ΟΙ 50...ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

• Γιατι αναβλήθηκε η ανακοίνωση του ονόματος;
• Διαφωνία για το προσωπο!
• Ισως εχουμε...έκπληξη!

           Ολοι...
           Ναι! Ολοι περιμεναμε την ανακοίνωση του ονόματος... Ποιος δηλαδη, θα ηταν ο...εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την θεση του Προεδρου της Δημοκρατιας! 
           Να φανταστείτε οτι στο Μαξιμου η κάμερα της ΝΕΡΙΤ βρισκόταν απο το πρωι, με σκοπό να καταγράψει το διάγγελμα, το σωστο μηνυμα ειναι, γιατι διαγγέλματα κανει μονο ο Προεδρος της Δημοκρατιας! Ηταν εκει λοιπον η κάμερα για να καταγράψει το μηνυμα του πρωθυπουργου που επρόκειτο να κανει αργα χθες βραδυ!..
           Ομως αντι ανακοίνωσης-μηνύματος απο τον κ. Τσιπρα, βγηκε στις 9.30 (ολοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί διέκοψαν την ροή του προγράμματος τους!!!) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο υπουργος ο κ. Σακελλαριδης και...μ'αλλα λογια ν'αγαπιομαστε!
           Ο "κύριος εκπρόσωπος" ανακοινωσε τις...διαβουλεύσεις που ειχε ξεκινησει απο το πρωι χθες ο Αλεξης Τσιπρας, με τους Εταιρους μας και φυσικα τα αλλεπάλληλα τηλεφωνηματα που ειχε ο  πρωθυπουργος με τον κ. Γιούγκερ...
           Κιχ! Λεξη για το ονομα! Για τον...εκλεκτό του κυβερνώντος κόμματος, για Προεδρο της Δημοκρατιας... Μαλιστα, προσπάθησε να το αποφύγει...
           Ομως...
           Ομως η...πίεση των συναδελφων μου ηταν μεγαλη! Ετσι ο κ. Σακελλαριδης αναγκαστηκε να κανει την εξής...περίεργη δηλωση. "Η ανακοίνωση του ονόματος αναβάλλεται για το βραδυ της Δευτερας (σημερα δηλαδη...) η το αργότερο για την Τριτη..."!!!
           Φαινεται οτι υπήρξαν οχι μια, αλλα πολλες πολλες διαφωνίες!.. Μαλιστα, ενας πολυ καλος μου φιλος, απο τα πιο δραστήρια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αργα χθες βραδυ μου τηλεφώνησε και μου ειπε. "Ρεε εσυ Γιώργο ξεχνάς τις 50 αποχρώσεις, συγγνώμη συνιστώσες; Ε; Και καταλαβαίνεις;"!!!
           "Ρεε Κ..., μάγκα μου εγω καταλαβαίνω! Το θεμα ειναι το ποτε θα σας καταλαβει ο Ελληνικος λαος! Ποτε θα σας πάρει χαμπαρι... Και τοτε αλίμονο σας..."!!! Του ειπα και τον ευχαρίστησα για το τηλεφώνημα του!..
           Υπήρξε πουλετε διαφωνία με το προσωπο του Δημητρη Αβραμοπουλου, που ακομα φέρεται ως ο πιθανότερος υποψήφιος Προεδρος της Δημοκρατιας! 
           Επειτα απο τις πολλες διαβουλεύσεις και συνεργασίες για το θεμα αυτο, ο πρωθυπουργος και οι "50 αποχρώσεις, συγγνώμη συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ", συμφώνησαν, οτι διαφωνούν!!! Το έδειξε αλλωστε περίτρανα, ο Παναγιώτης Λαφαζανης βγαίνοντας απο το Μαξιμου, που δεν...άνοιξε το στομα του! Λεξη δεν ειπε στους δημοσιογραφους!
           Τωρα...
           Τωρα εκτός απο το ονομα του Δημητρη Αβραμοπουλου που ειναι ακομα το...φαβορί, στο τραπέζι εχουν πεσει και αλλα! Οπως, Ιωάννα Καρυστιάνη, Μανολης Δρεττακης, Προκοπής Παυλοπουλος και Ντορα Μπακογιάννη, την οποια πρότεινε ο πρόεδρος των ΑΝ ΕΛ Πάνος Καμμενος! Ετσι ισως εχουμε καποια έκπληξη...
           Το ζητούμενο ειναι πως απο τις  "50 αποχρώσεις...,συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ" καποιες, οπως ειναι ο Πάνος Λαφαζανης, δεν θελουν να...ακούσουν οτι τελικα θα ειναι υποψήφιος για Προεδρος της Δημοκρατιας ανθρωπος απο την...δεξιά!!!
           Και αυτο ειναι το...δυστύχημα του Αλεξη Τσιπρα, δυστυχως!..
                                                                                                   Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου