Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!!!

Με μεγαλη πλειοψηφία "βγηκε" ο 7 Προεδρος!
• Απουσίαζε ο Κυριάκος Μητσοτακης!
• Το...άνοιγμα του Αλεξη στην Καραμανλική δεξιά...

           Περασε...
           Ναι...
           Ψηφίστηκε...
           Ναι...
           Ψηφίστηκε και μαλιστα με μεγαλη πλειοψηφία!
           Απο χθες το βραδυ ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Αθηνας, ο Προκοπης Παυλοπουλος ειναι ο 7 Προεδρος της Ελληνικης Δημοκρατιας.
           Ο νεος Προεδρος, εχει χαρακτηριστεί και δικαια αποκαλείται απ'ολους "ο ανθρωπος της διπλανής πόρτας"! Ειναι επαγγελματικα επιτυχημένος. Υπήρξε πολιτικός με μεγαλη δραση. Και φυσικα ειναι εκεινος που γνωριζει πολυ καλα τα θεματα της Ευρωπης, ετσι οπως την ειχαν ονειρευτεί οι ιδρυτές της, μεταξυ των οποίων ειναι και ο αειμνηστος Εθναρχης Κωνσταντινος Καραμανλής!
           Ισως πολλοι δεν γνωρίζετε πως ο Προκοπης Παυλοπουλος ηταν εκεινος που οταν ρωτήθηκε για το μνημόνιο ειπε οτι ειναι αντισυνταγματικό! 
           Το ιδιο ειπε και για τον ΕΝΦΙΑ, οτι ειναι αντισυνταγματικός! Εδω θα τονισω, πως ο ΕΝΦΙΑ ηταν ο "θάνατος" της Νεας Δημοκρατιας! Πανω σ'αυτον "πάτησαν" ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλεξης Τσιπρας και κέρδισαν τις εκλογες! Δεν ειναι ψέματα, οτι υπήρξε τελικα ο ΕΝΦΙΑ  η "χαριστική βολή" στον "πολιτικο θάνατο", του Αντωνη Σαμαρα!!!
           Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποιος σε λιγες ημερες (απο τις 13 Μαρτίου 2015, τοτε τελειώνει η θητεία του Καρολου Παπούλια) αναλαμβάνει το αξίωμα του πρώτου πολιτη της χωρας, του Προεδρου της Δημοκρατιας, ψηφίστηκε απο τα δυο μεγαλα Κομματα ΣΥΡΙΖΑ και Νεα Δημοκρατια και απο τους ΑΝ ΕΛ, παίρνοντας 233 ΝΑΙ!
           Τωρα...
           Η επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, ως Προεδρος της Δημοκρατιας, ειναι ενα μεγαλο... "άνοιγμα" που επιχείρησε και εκανε ο Αλεξης Τσιπρας, προς την πλευρα του Καραμανλη, με τον οποιο διατηρεί φιλικές σχέσεις! 
           "Ειναι 'ανοιγμα' του Πρωθυπουργου στην Καραμανλική δεξιά"!!!
           Μου ειπε χαρακτηριστικα αργα χθε βραδυ πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! Και εδω που τα λεμε εχει απόλυτα δίκιο!
           Απο καρδιας ευχομαι στον Προκόπη Παυλόπουλου καλή επιτυχια στα νεα του καθήκοντα.
                                                                                                      Γιώργος Κοντονής

https://www.youtube.com/watch?v=5n4vP7p-aw4
   




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου