ΤΑ "ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ"!!!

• Τραγικα επεισοδια στην Λεωφόρο...
• Δυο ώρες μετα έφυγε ο Ολυμπιακος!
• Οι εικονες εκαναν τον γύρο του κοσμου...

           Ντροπη!
           Αυτη η λεξη τεριαζει, για ολα οσα εγιναν στο ντερμπι!..
           Δεν θα μπω, στην διαδικασία του αγώνα! 
           Και δεν θα κανω καμια κριτικη...
           Αλλωστε ολόκληρη η Ελλαδα είδε τι ακριβώς συνέβη... Και πως κέρδισε τελικα ο Παναθηναικος τον πρωταθλητη και πρωτοπόρο Ολυμπιακο!..
           Ολοι είδαμε τον διαιτητη τον κ. Σιδηροπουλο να παιζει με "έξυπνο" τροπο την "έδρα"! 
           Στον Παναθηναικο έδινε με το παραμικρό φάουλ έξω η πανω στην περιοχή των ερυθρολεύκων!!!
           Αντίθετα στον Ολυμπιακο εδωσε-σφύριξε ολα τα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου! Και οταν ειχε κριθεί ο αγώνας εδωσε στο 90+4 φάουλ κοντα στην γραμμη της περιοχής του Παναθηναϊκού. Φάουλ με το οποιο ο Τσορι πέτυχε το καλύτερο γκολ του αγώνα!!!
           Με μια κουβέντα ο διαιτητής που δήλωσε οτι "εχω ήσυχη την συνείδηση μου" (άραγε κατάλαβε οτι αδικησε τον πρωταθλητη!) επαιξε 65% υπερ του Παναθηναϊκού και άφησε το 35% για τον Ολυμπιακο! Ετσι δεν ειναι κ. Σιδηροπουλε; Ε;
           Εκει που θα σταθω περισσοτερο ειναι στα τρομερά επεισοδια που εκαναν οι οπαδοι του Παναθηναϊκού μολις εκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χωρο, ο πρόεδρος ο Βαγγελης Μαρινακης (δεχτηκε τις πρώτες μολότοφ!!!) και λιγο μετα οι παίκτες του Ολυμπιακου!.. Αμεσως οι οπαδοι του Παναθηναικου έριξαν τόσες βόμβες μολότοφ, εναντίον των ποδοσφαιριστων του Ολυμπιακου, που ουτε στην εμπόλεμη περιοχή του Ιράκ ειχαν πεσει!!! Και φυσικα ο προπονητής των ερυθρολεύκων ο κ. Περειρα, ο οποιος οταν πηγε προς το τέρμα εκει κοντα στην θυρα 13 δεχτηκε επιθεση απο τους οργανωμένους οπαδούς του τριφυλλιού, με πολλα αντικείμενα και βόμβες μολότοφ, που ειχαν την...τιμητική τους!!! Αληθεια κυριοι του Παναθηναικου πως βρέθηκαν μεσα στο γηπεδο αυτες οι χιλιάδες βόμβες μολότοφ; Μπορει κάποιος να μας δώσει απάντηση; Ε;
           Τα επεισοδια και ο καταιγισμός με τις βόμβες μολότοφ, συνεχίστηκε λιγο πριν ξεκινησει το δεύτερο ημίχρονο!!!  Μονο που η...ρίψη  κράτησε λιγότερη ώρα!!! Μολις τελείωσε ο αγώνας οι παίκτες του Ολυμπιακου έφυγαν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια τους για να γλυτώσουν!!! Η αποστολή του Ολυμπιακου απεχώρησε απο το γηπεδο της Λεωφόρου Αλεξανδρας δυο ώρες αργοτερα!!!
           Οι θλιβερές αυτες εικονες εκαναν και κανουν τον γύρο του κοσμου! Και αυτη ειναι μια ακομα απόδειξη της κατάντιας του Ελληνικου ποδοσφαίρου! Και ναι, ναι ερχεται σιγα σιγα και ο θάνατος του!!!
           Δικαια λοιπον ο κ. Μαρινακης, αλλα και ο κ. Θεοδωριδης, εστειλαν τα "συλλυπητήρια" τους στον Παναθηναικο!
           Ντροπη...
                                                                                                         Γιώργος Κοντονής
          






1 σχόλιο:

  1. Γιώργο
    Βγάλε την κόκκινη τσίμπλα από τα μάτια σου
    Δημοσιογράφος της δικής σου πείρας δεν επιτρέπεται να είσαι μονόχνωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή