Γ Κ Ρ Ι Ν Ι Α !!!

Ναι η οχι για Αβραμοπουλο;
• Διαφορετικη σταση βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ...
• Ακομα και "η Αυγη" παιρνει αρνητική θεση!

           Επειδη προσπαθώ να ειμαι, οσο μπορω και οσο γινεται, πιο αντικειμενικός, γίνομαι σε πολλους δυσάρεστος!
           Αυτη ειναι αλλωστε η μοίρα των δημοσιογράφων!
           Οχι ολων ναι!
           Αλλα εκείνων που προσπαθούν και κανουν σωστα την δουλεια τους!
           Προσωπικα πιστευω, πως στην Δημοκρατια ολες οι φωνές πρεπει να ακούγονται! Απόδειξη ολων όσων λεω, ειναι οτι δέχομαι την κριτικη, τις θεσεις και τις αντιθέσεις, ολων των φίλων στα σχόλια μου και στις συνεντεύξεις μου, χωρις λογοκρισία!..
           Σημερα λοιπον, θα παρω θεση για την εκλογη του Προεδρου της Δημοκρατιας, που...ξεκινά σε λιγες ημερες στην Βουλη και ακομα, επισημα, δεν εχει ανακοινωθεί το ονομα του υποψήφιου για το Ανώτατο Αξίωμα της Χωρας μας!
           Βεβαια και υστερα απο την άρνηση του Κωστα Καραμανλη,  "παιζει" δυνατα το ονομα του Ελληνα Επιτρόπου στην ΕΕ του Δημητρη Αβραμοπουλου! Αυτο αλλωστε "λενε και οι κινησεις" του πρωθυπουργου Αλεξη Τσιπρα! Φαινεται ομως οτι..."λογαριάζει χωρις τον ξενοδοχο", που ειναι στην προκειμένη περιπτωση το σκληροπυρηνικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ!!!
           Μολις πριν λιγες ώρες διαβασα αναρτήσεις μελών του Κυβερνώντος Κόμματος και βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ, που λενε ΟΧΙ σ'αυτην την επιλογή! Οπως ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, ο Δημητρης Κοδελας, ο οποιος με μηνυμα του στο facebook τονισε. "Καλο ειναι η συζητηση περι Αβραμοπουλου ως Προεδρου της Δημοκρατιας να τελειώνει..."! Και λιγο παρακάτω ο εν λόγω βουλευτης υπογραμμίζει. "Το μηνυμα της κάλπης ηταν αντιμνημονιακό μηνυμα αποδοκιμασίας του υπαρκτού πολιτικού συστηματος και έξωσης του πολιτικού προσωπικού που στήριξε τα Μνημονια και οδήγησε τη χωρα σε χρεωκοπία"! 
           Τέτοιες θεσεις ειναι πολλοι που υποστηρίζουν μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ! Και δεν ειναι μονο ο κ. Κοδελας...
           Μολις προχθές η εφημερίδα "η Αυγη", όργανο του ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο της στην πρωτη σελίδα και σε αλλες, υποστηρίζει πως η Κυβερνηση πρεπει να υποδείξει για την Προεδρια της Δημοκρατιας προσωπο που να προέρχεται απο την Αριστερά!..
           Τωρα...
           Για την ιστορια, θυμίζω σε ολους, οτι ο καλος μου φιλος Δημητρης Αβραμοπουλος, απο τύχη, (δεν εχει σημασια...) δεν στήριξε, ως βουλευτης, ποτε κανενα Μνημονιο!!!
           Αυτο για να μπαίνουν καποια πραγματα στη σωστη τους θεση...
           Για να δουμε τωρα τι θα κανει ο Αλεξης Τσιπρας, που θελει να δειξει στην πράξη πως επιδιώκει συναίνεση και οτι η Κυβερνηση του ειναι ολων των Ελληνων!!!
           Για να σε δω Αλεξη μου...
                                                               Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου