ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• Εχασε σπουδαίες ευκαιρίες...
• Αμετανόητοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ!
• Πέτρα στην πλατη του Ντομιγκεζ...

           Άρχισε...
           Δεν διεκόπη...  
           Τελείωσε...
           Ναι!
           Ναι, αυτες ειναι οι τρεις λεξεις "κλειδια" του ντερμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακου, στην Τουμπα!
           Μαλιστα ο Ολυμπιακος εχασε πολλες ευκαιρίες για να "φύγει" νικητής απο την...καυτη Τουμπα! Και αυτη ειναι η αληθεια, εστω και αν καποιοι δεν θελουν να την δουν! 
           Ο Ολυμπιακος μπήκε στο γηπεδο με όρεξη και διάθεση να παιξει μπαλα και να αποδείξει, πως ειναι η καλύτερη ομαδα στην Ελλαδα... Και το πέτυχε... Πέτυχε να κανει τους ΠΑΟΚτζηδες να παραδεχθούν την ανωτερότητα του! Το ειπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ ο Αγγελος Αναστασιαδης στο τελος του αγώνα!  Και απο την αλλη πλευρα, στο τελος να...γιουχάρουν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ  τους παίκτες τους!
           Ο ΠΑΟΚ ηταν φανερό πως επαιξε με την...πλατη στον τοίχο! Προσπάθησε να κανει κατι στα πρωτα περιπου 20λεπτα, οπως και στα 15 του δεύτερου ημιχρόνου, αλλα στη συνεχεια...έβλεπε τον Ολυμπιακο να παιζει την μπαλα του, χωρις να μπορει να τον σταματήσει! Αν δεν εχασε οφείλεται σε καθαρή τύχη! Δεν ηταν λιγες οι φορες που ο Μητρογλου έστειλε την μπαλα στο σώμα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων!..
           Το 0-0, αδικεί τον πρωταθλητη και πρωτοπόρο Ολυμπιακο, ο οποιος διατήρησε την κατα 8 βαθμούς διαφορα του απο το τρίτο (επεσε στην τριτη θεση!) σημερα ΠΑΟΚ και κατα 6 απο τον δεύτερο Παναθηναϊκο, ο οποιος νικησε τον με δεκα παίκτες λόγω αποβολής με δυο κίτρινες κάρτες, ενος νεου και σπουδαίου ποδοσφαιριστή, αγωνιζόμενο Παναιτωλικο, με 1-0!!!
           Ο αγώνας στην Τουμπα δεν διεκόπη, οπως αλλες φορες!
           Ομως σε καποιο σημείο του, ο Ολυμπιακος κέρδισε κόρνερ, το οποιο πηγε να εκτελέσει ο Ντομιγκεζ... Και ακριβώς εκεινη την στιγμη εκατοντάδες αντικείμενα επεσαν βροχη εναντίον του! Ο παίκτης του Ολυμπιακου έφυγε απο το σημείο του κόρνερ, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για λιγο προκειμενου να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Οταν ο Ντομιγκεζ πηγε ξανά για να εκτελέσει το κόρνερ, κάποιος ανεγκέφαλος πεταξε μια πέτρα (κοτρώνα ηταν!) που βρήκε στην πλατη, ευτυχώς, τον παίκτη του Ολυμπιακου, ο οποιος απεχώρησε παίρνοντας μαζυ του και την πέτρα, την "απόδειξη του εγκλήματος", την οποια και παρέδωσε στον διαιτητη! Εκεινη την στιγμη παρα λιγο το παιχνιδι να...τιναχθεί στον αερα. Υπήρξαν και μικροσυμπλοκές μεταξυ των παικτών... Ευτυχώς που τελείωσε αυτη η ιστορια πολυ γρηγορα!..
           Ο διαιτητής Γιαχος θα έπαιρνε άριστα, εαν ειχε δώσει ενα πεναλτυ υπέρ του Ολυμπιακου σε...αγκάλιασμα ενος αμυντικού στον Σαντανα, μεσα στην μεγαλη περιοχή σε κτύπημα κόρνερ! Και ακομα εαν ειχε αποβάλει τον Κοστα που οταν ο Ντομιγκεζ του ξέφυγε, αυτος τον τράβηξε απο την φανέλα για να μην βγει μονος με τον τερματοφύλακα Ιτανζ! Ο κ. Γιαχος τιμώρησε τον Κοστα, οχι με κόκκινη κάρτα, οπως ορίζει ο κανονισμός (ηταν τελευταίος παίκτης...) αλλα με κίτρινη!!!
           Ηταν...,ειναι ο Ολυμπιακος ανώτερος απο τον ΠΑΟΚ! 
           Και αυτο το απεδειξε σε ολη την διάρκεια του αγώνα του στην Τουμπα...
           Υπαρχει αντίρρηση;
                                                                                                       Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου