ATHENS GROUP

• Στις Βρυξελλες, το Brussels Group...
• Το...κουαρτέτο της...Τροικα(ς)!
• Ο κοσμος αρχίζει να καταλαβαίνει πλεον...

           Τελικα αυτη η Κυβερνηση δεν...παίζεται! Και μαλιστα με τιποτα!
           Καθημερινα εχουμε...βαπτισια!
           Ναι...
           Ναι, απο...βαπτισια σε...βαπτισια πηγαίνουμε!
           Πως είπατε; "Γιατι δεν ειναι καλο αυτο;"! Ε;
           Χμ! Την απάντηση μπορείτε να την πάρετε διαβάζοντας τα γεγονότα, στο σχολιο μου!
           Μεχρι σημερα, ολοι γνωρίζαμε την Τροικα! Και την ειχαμε δεχθεί με τις οποιες ιδιοτροπίες της και της...παραξενιές της! Και φυσικα γνωρίζαμε πως και με ποιον τροπο θα την...αντιμετωπίζαμε!.. Ειχαμε μαθει τα...χνώτα της, οπως και εκεινη τα δικα μας!..
           Ποιος μπορει αλλωστε να ξεχάσει εκεινο που κατα τη πρωτη συνάντηση, εδω στην Αθηνα των Γερούν Νταισελμπλούμ και Γιαν(ν)η Βαρουφακη, ο πρόεδρος του Γιουρογκρουπ ειχε πει στον υπουργο Οικονομικων "Μολις σκοτωσες την Τροικα...", για να εισπράξει εκεινο το "ουάου"!!!!
           Η Τροικα...πέθανε τοτε! Αλλα μολις πριν δυο 24ωρα..."αναστήθηκε"!!! Και οχι μονο..."αναστήθηκε", αλλα μπήκε και ενα ακομα προσωπο! Ετσι η Τροικα, εγινε πια...κουαρτέτο! Με τα τέσσερα πια μέλη οι "θεσμοί" (ετσι την λενε πλεον την Τροικα) θα ελέγχουν την Κυβερνηση σαφώς καλυτερα!!!
           Πέθανε η Τροικα! Και..."αναστήθηκε", αποκτώντας νεο ονομα (τα...βαπτισια που λέγαμε!) το Brussels Group, που ελληνικά σημαίνει "Ομαδα Βρυξελλών"! Και σ'αυτη μετέχουν πλεον στελέχη. Απο την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τραπεζα, απο το Διεθνές Νομισματικό Ταμειο, απο την Ευρωπαϊκή Ενωση και απο τον Ευρωπαικο Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας!!! ΟΥΔΕΙΣ ομως μπορει να μας διαβεβαιώσει οτι αυτο το...κουαρτέτο, αυριο ισως γινει μια...μπασκετική πεντάδα, με την προσθήκη και ενος ακομα μέλους απο τον Ο.Ο.Σ.Α, με τον οποιο απο χθες αρχίσαμε συνεργασια!!!!!
           Η Brussels Group, η οποια ξεκινησε απο χθες τις επαφές της με την Ελληνικη αντιπροσωπεία, στις Βρυξελλες, θα εργάζεται μονο στην έδρα του Γιουρογκρουπ! Και αυτο επειδη εδω στην Αθηνα θα...ερχεται (φθανει σημερα! Έφθασε...) και το...κουαρτέτο θα ονομάζεται (τα αλλα βαπτισια που λέγαμε!..) "Athens Group"! Αυτο το Athens Group, θα ελέγχει την Κυβερνηση του Αλεξη Τσιπρα, οχι μεσα στα υπουργεία, αλλα στο Χιλτον! Η ξεφτίλα!!! Η απόλυτη ξεφτίλα! 
           Παιδια της Κυβερνησης τωρα αρχίζουν τα δύσκολα! Τωρα ξεκινούν οι πραγματικές διαπραγματευσεις! Σημερα εκει στο Χιλτον! Το θέατρο που παίζατε μεχρι τωρα, μολις τελείωσε! Παίζατε με λεξεις! Με συμβολισμούς! Με την τύχη της Ελλαδος! Τωρα ομως "τα παντα ολα" μπαίνουν στην ουσία! Στους πραγματικούς αριθμούς! Στο...ξεσκόνισμα, το οποιο θα ειναι πολυ πολυ πιο σκληρό απο το πριν! Αυτη ειναι η αληθεια Αλεξη μου, είτε την δέχεσαι, είτε οχι! 
           Υπομονη Αλεξη μου. Μπήκες στον χορό; Θα χορέψεις! Τελεια και παύλα!
                                                        Γιώργος Κοντονής

           



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου