...ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

• "Σκίσαμε" τα...μνημονια!!!
• Ο..."χείμαρρος", που εγινε...ποταμάκι!
• Η...Τροικα που εγινε..."θεσμοί"!

           Οχι!
           Αυτο το Γιουρογκρουπ, δεν κράτησε πολυ!
           Ναι!
           Μεσα σε λιγες ώρες ο κ. Βαρουφακης "τράβηξε", πιο σωστα "πηρε το σωστο χαρτί απο το τραπέζι των συζητήσεων..."!
           Το...χαρτί που "μιλάει" για συζητήσεις, για τεχνικά κλιμάκια της Τροικα(ς), των..."θεσμών", οπως θελει να τους λεει η νεα Κυβερνηση και ο Αλεξης Τσιπρας...
           "Ρεε καλώς τα παιδια στο κλαμπ της πραγματικότητας"! Λενε ολοι σημερα! Και εχουν δίκιο! 
           Μολις χθες έγραφα σε ολα τα σχόλια μου, σε ολες τις σελίδες μου, οτι  "δεν υπαρχει αλλος δρόμος..."! Και αυτη ειναι δυστυχως για κάποιους που πίστεψαν σε κατι αλλο, αυτη ειναι η μονη αληθεια! 
           Ναι!
           Δεν υπαρχει αλλος δρόμος! Απο αυτον της συμφωνίας με τους Εταιρους μας! Και ευτυχώς που η Κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ ΕΛ έλαβε το σωστο χαρτί απο το τραπέζι του Γιουρογκρουπ!..
           Αρχίζουν λοιπον και αργήσαμε μαλιστα πολυ (δικαια φώναζαν οι Εταιροι μας για αυτο...) οι διαπραγματευσεις, οι συζητήσεις...  Μπορει η Τροικα, συγγνώμη οι θεσμοί ήθελα να πω, να μην έρθει - έρθουν προς το παρόν στην Ελλαδα, αλλα θα παμε εμεις στις Βρυξελλες για τις συζητήσεις! Ομως ΟΥΔΕΙΣ λεει οτι δεν θα έρθει κάποιος (ενας... ενας...,ειπώθηκε) απο την Τροικα, απο τους θεσμούς στην Αθηνα ώστε να διαπραγματευθεί καποιο ζήτημα εδω!..
           Ρεε τον Γιαν(ν)η Βαρουφακη...,το φυσάει και δεν κρυώνει!
           Μου αρέσει που  ο "κύριος υπουργος" πρωτα  μας ειπε οτι "το μνημονιο ειναι νεκρό"! Και επειτα δήλωσε πως "συμφωνει με το 70%"!!! Και το αλλο (βλεπετε αυτο το παιδι δεν αφήνει κανάλι για κανάλι...) που δήλωσε το πρωι, οτι "δεν θελει τα λεφτα των δόσεων..." και  το βραδυ υποστηρίζει πως "ειναι απαραίτητο να πάρουμε τις δόσεις..."!!! Την μια "βρίζει τον υπουργο Οικονομικων της Γερμανίας" και απο την αλλη, τον κ. Σοιμπλε, "τον κανει Θεο..."!
           Εκει που εδωσε...ρέστα (γελάει ολος ο...ντουνιάς!) ηταν η δηλωση του οτι "θελω τους τουρίστες αλά Τζειμς Μποντ με μικροκάμερες σε μπαρ και σε ταβέρνες για να πιάσουν ολους εκεινους που δεν κανουν αποδείξεις...", οπως χαρακτηριστικα ειπε...
           Τα πραγματα έμπλεξαν με την δηλωση του-βομβα, πως "θα παμε για δημοψηφισμα εαν οι Εταιροι, μας πιέσουν πολυ την θηλιά στο λαιμό..."!!!
           Παιδια του ΣΥΡΙΖΑ κάποιος να τον...μαζέψει, χθες οχι αυριο... Χθες!
           Αλεξη πάρε θεση! Ο Γιαν(ν)ης πρεπει να τα...μαζεύει και να φευγει! Κανει κακο...
           Κατα τα αλλα καλώς ήρθατε στο κλαμπ του μνημονιου! Άντε της "συμφωνίας", οπως θελετε να το λέτε...
           ...Καλώς τα παιδια!..
                                                                                                        Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου