Π Ρ Ω Τ Α Ο Ι Θ Ε Σ Μ Ο Ι !!!

• Μείναμε με την χαρα...
• Ισως την αλλη εβδομάδα, τα καλα νεα!
• Περιμενουν την εισήγηση της Τροικα(ς), των...θεσμών!

           Τα χαμόγελα του πραγματικα επιτυχημένου, ταξιδιού του Πρωθυπουργου στο Βερολινο και απο τις συνομιλίες του με την Αγκελα  Μερκελ, συνομιλίες που κράτησαν τόσες πολλες ώρες, κατι που δεν ειχε συμβει στο παρελθόν και που ολοι στο τελος έδειχναν ικανοποιημένοι, απο χθες αυτα τα χαμόγελα πάγωσαν...
           Μείναμε με την χαρα...
           Λενε πολλοι απο την Αντιπολιτευση, η οποια "μιλάει" ακομα και για λαθος εκτίμηση απο την Κυβερνηση... "Κατι δεν κατάλαβαν καλα, ο κ. Τσιπρας και οι συνοδεύοντες αυτων στο Βερολινο..."!!! Τόνισαν οι ανθρωποι, οι εκπρόσωποι πιο σωστα των Κομματων!
           Αυτο το "κατι δεν κατάλαβαν καλα...", καποιοι πιο ψύχραιμοι το ανέλυσαν θυμίζοντας ολα οσα ειχε πει η. Μερκελ στη συνεντευξη Τυπου. Οτι,  "...χρήματα θα πάρετε, μετα την θετικη εισήγηση των θεσμών, απο το Eurogroup "!!!
           Και οπως φαινεται ετσι ειναι τα πραγματα...
           Καποιες, λιγες ελπίδες που ειχαμε οτι μεχρι και αυριο θα μας έδιναν αυτα που, οπως λενε, απο λαθος τα επιστρέψαμε (ειναι δικα μας χρήματα!!!) και που ειναι κοντα, η λιγο πιο πανω απο το ενάμιση δισεκατομμύριο ευρω, οι ελπίδες αυτες λοιπον, εξανεμίστηκαν!!!
           "Πρωτα θα μας στείλουν οι θεσμοί την εισήγηση τους... Και επειτα θα σας δώσουμε χρήματα"! Μας...παρήγγειλαν απο το Eurogroup και "πέραν αυτου ουδέν..."!!!
           Ομως...
           Ομως παρ'ολα αυτα, την αλλη εβδομάδα περιμένουμε ολα να πανε καλα και το προβλημα να λυθει... Να πάρουμε χρήματα, γιατι τελειώνουν στις αρχές του Απριλίου!!!
           Περιμένουμε την εισήγηση της Τροικα(ς)...συγγνώμη των θεσμών, να ειναι θετικη, ωστε αμεσως μετα να..."ανοίξουν οι κρουνοί, να πάρουμε χρήματα, γατί διαφορετικα τα πραγματα δεν τα βλέπω καλα..."!!! Και αυτη ειναι η αληθεια... Ολα τ'αλλα που γράφονται...,που λέγονται...,που ακούμε ειναι απλως "λογια...λογια...λογια"!!!
           Και, οπως ολοι γνωρίζουμε, τα λογια ειναι εύκολα... Και μας...χαϊδεύουν τα αυτια!!!
           Η πράξη ειναι δυσκολη...
           Η, μηπως δεν ειναι ετσι;
           Ε;
                                                              Γιώργος Κοντονής 
       



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου