Λ Α Μ Π Α Δ Α...

• Κερί αναμμένο ο Γιαν(ν)ης μας!
• Σήμα τους; Το κασκόλ Burberry...
• "Ανάρπαστες" οι λαμπάδες "Βαρουφακης"!

           Σημερα Μεγαλη Παρασκευη, πενθιμη ημερα για την Ορθοδοξια, για την Χριστιανοσύνη ολόκληρη. Μετα τον Σταυρικό θάνατο του Κυριου Μας, ήρθε η Ταφή, για να ακολουθησει η Μεγαλη Ημερα  της ελπίδας. Η Ανάσταση Του. 
           Σημερα δεν θα σχολιασω ΤΙΠΟΤΑ απο την τοσο ταραγμένη πολιτικη ζωη του τοπου μας!
           Σήμερα και αφου πρωτα σας ευχηθώ Καλη Ανάσταση, θα σας διηγηθω αυτο που είδα χθες το πρωι οταν πήγα να αγοράσω πασχαλινά...
           Μπαίνω που λέτε σ'ενα απο τα μαγαζια αλλα και εργαστήρια κατασκευής κεριών, με σκοπό να αγοράσω κεριά-λαμπάδες με κερί μέλισσας. Χειροποίητο. 
           Τοτε ο καταστηματάρχης μου έδειξε μια αναστάσιμη λαμπάδα που πραγματικα με εντυπωσίασε! Στο κερί ηταν αποτυπωμένη η φωτογραφια του υπουργου Οικονομικών Γιαν(ν)η Βαρουφακη με το κασκόλ του, το Burberry που ειναι και το σήμα κατατεθέν του...
           Φαντάζεστε ολοι πιστευω την έκπληξη μου! Ζήτησα και εμαθα πως γινεται... Και η απάντηση που πήρα ηταν, οτι εαν κάποιος θελει μια ειδική-ξεχωριστη λαμπάδα μπορει να την παραγγείλει αφου δώσει την φωτογραφια του, την οποια και την σχεδιάζουν οι καλλιτέχνες στο κερί!!!
           Δεν θελω να μπω στην τιμή μιας τέτοιας λαμπάδας. Θελω ομως να σας πω, να επαναλάβω, πως, η έκπληξη μου ηταν οχι απλως μεγαλη, αλλα πελώρια!
           Το πιο συζητημένος προσωπο, οχι μονο εδω στην χωρα μας, στην Ελλάδα, αλλα σε ολόκληρη την...οικουμένη, σε ολο τον κοσμο, ο Γιανης (μ'ενα σίγμα) Βαρουφακης εγινε...λαμπάδα! Και ναι, ναι, ναι...στέκεται κερί αναμμένο! 
           Την ιδέα αυτη "επιασαν" δυο αδέλφια απο την Θεσσαλονικη! Μαλιστα εχουν κατασκευάσει 44 διαφορετικες λαμπάδες, μεχρι τωρα...
           Ενα ειναι γεγονος οτι κανουν χρυσές δουλειές.
           Μπραβο σας.
                                                                               Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου