Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Ν...

• Πάνω απο 5 εκατομμύρια "πρόσφυγες" ερχονται!..
• Πώς θα επιβιώσουν, τόσοι άνθρωποι;
• Δέν ερχονται για να..."λιαστούν", πάντως!

           "Ενα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες, περιμένουν απέναντι στήν Τουρκία, γιά να περάσουν με οποιοδηποτε μέσο στην χώρα μας..."!
           Ειπε χθές στην εκπομπή "ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΕΙΣ", με τον συνάδελφο Βασίλη Κασιμάτη καί στήν οποία ως καλεσμένος μετείχα και εγω, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  και παλιά κολυμβήτρια (πρωταθλήτρια Ευρώπης, βαλκανιονίκης, Ελλάδος και με εκατοντάδες μετάλλια και κύπελλα) Ελένη Αυλωνίτη!
           "Είπατε οτι θα έρθουν τόσοι ανθρωποι απο τήν Τουρκία στήν Ελλαδάδα. Δεν μας είπατε ομως που θα μείνουν ολοι αυτοι και πώς θα τούς ταΐσουμε τήν στιγμη που η Ελλάδα περνά τήν μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία της; Δεν χωράμε κ. Αυλωνίτου..."!
           Τής ειπα αμέσως μόλις τελείωσε τήν τοποθέτησή της...
           Και η απάντηση της κ. Αυλωνίτη ηταν. "Μα ειναι ανθρωποι κι'αυτοι..."!
           Δεν χωρά καμια αμφιβολία... Ειναι ανθρωποι. 
           Αλλωστε δέν ειπα εγώ το αντίθετο. 
           Ομως...
           Ομως η κατάσταση, οσο και αν θέλουν οι κυρίες και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να την παρουσιάσουν πιό ήρεμα, δέν αλλάζει... Η αλήθεια ειναι μία. Η Ελλάδα δεν χωράει αλλους!..
           Τελεία και παύλα...
           Δέν θέλω να πω περισσότερα. 
           Τήν  εκπομπή πάντως μπορείτε να δείτε και απο τις δικές μου σελίδες. Θέλω να ευχαριστήσω γιά τήν πρόσκληση του τον καλό φίλο και συνάδελφο Βασίλη Κασιμάτη.
            Εν τω μεταξυ ολα οσα κουβεντιάσαμε χθές στήν εκπομπη του ΑΡΤ " ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΕΙΣ" (πήρε μέρος καί ο βουλευτής τής Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Πλακιωτακης, που ομολογώ ηταν πολυ καλός στις τοποθετήσεις του) τα ειπε και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Γιάννης Πανούσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά οτι "Με 9.000.000 Ελληνες, δέν μπορείς νά εχεις 5.000.000 αλλοδαπούς! Εχεις προβλημα..."!!!
           Και ναι. Εχει δίκιο ο κ. Πανούσης, ο οποιος "πέταξε τα καρφιά του" για την "θεία Τασία" (ετσι την φωνάζουν ολοι οι ΣΥΡΙΖΑιοι!!!) την υπουργό μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, που μας ειπε οτι ολοι αυτοι, "ερχονται στήν χώρα μας, για να...λιαστούν"!!!
           Φαίνεται οτι περιμένουν πολλα εκατομμύρια για νά..."λιαστούν" κ. Χριστοδουλοπούλου... Ε;
           Χμ!
           Οι πιό παλαιοί ασφαλως θα θυμούνται εκείνη την διαφήμιση. "Η θεία Ολγα ξέρει..."! 
           Δέν ξερω ομως πόσο "ξέρει και η...θεία Τασία..."!!!
           Ε;
                                                                                         Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου