Α Ν Α Σ Χ Η Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Σ !!!

• Ετοιμος και ειναι "διορθωτικός ο ανασχηματισμός"!
• "Μπαίνουν" κι'αλλοι στο...παιχνίδι!
• Τι θα κάνουν οι αριστερές συνιστώσες;

           Εδω και περίπου 35 ημέρες απο τούτη τη σελίδα, αλλά και απο αυτές στο Facebook και στο Instagram, ειχα σχολιάσει το γεγονός ενος επικείμενου ανασχηματισμού!
           Φαίνεται οτι εχει πλέον ωριμάσει η σκέψη αυτή του Πρωθυοουργού Αλέξη Τσίπρα και ύστερα απο πολλές συσκέψεις με τούς στενούς συνεργάτες του, πάρθηκε η απόφαση για εναν ανασχηματισμό, "μίνι" η "ευρύς" δεν εχει σημασία, που θα φέρει "τα πάνω κατω"!..
           Οταν λοιπόν τελειώσει η υπόθεση "διαπραγμάτευση" με τούς Εταίρους μας και θα εχουμε "κάποια συμφωνία στα χέρια μας", ο Αλέξης Τσίπρας ειναι έτοιμος για να κάνει κάποιες "διορθωτικές κινήσεις"!
           Και οπως λένε κάποια απο τα πρωτοκλασάτα στελέχη, του ΣΥΡΙΖΑ, που εινα κοντά στόν Πρωθυπουργό "γίνεται συζήτηση για στοχευμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα"!.. Αυτό ειναι το σενάριο που...παιζει για τον "διορθωτικό ανασχηματισμό" που ερχεται...
           Σύμφωνα με ολα οσα μου...σφυριξε ενα απο τα...πρωτα βιολιά του Μαξίμου, θα εχουμε "αυτονόμηση του υπουργείου Πολιτισμού καί  -ενδεχομένως- του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη! 
           Ομως, στό "βάθος" υπάρχει και μία πρόθεση του κ. Τσίπρα  "περί ανοίγματος"  και γενικώς "ανοιγμάτων"! 
           Τι σημαίνει αυτο;
           Οτι, θα "μπούν", στήν Κυβέρνηση πρόσωπα και απο αλλους πολιτικούς χώρους!!!
           Θα γίνουν, θα προστεθούν, νεα υφυπουργεία!!!
           Ολα αυτά γίνονται με αφορμή και τη βεβαιότητα οτι "θα υπάρξουν κραδασμοί στό εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι, η Κυβέρνηση θα χρειαστει ενισχύσεις..."!!!
           Οπως μου ειπαν το Μαξίμου αναζητά απο τούς αλλους πολιτικούς χώρους για υπουργούς, πρόσωπα με αριστερό προφίλ!
           Ερχεται λοιπόν, ειναι πολυ κοντά ενας "Διορθωτικός Ανασχηματισμός", λίγες ημέρες απο τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών τών  ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, στήν Κυβέρνηση.
           Είμαστε όλοι στήν αναμονή...
                                                                                          Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου