ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

Τ• Ο Ολυμπιακός πέρασε στόν τελικό του F4!
• Με το χέρι του Βασιλη Σπανούλη...
• Με τήν Ρεάλ στόν τελικό της Κυριακής!

           Ναιαιαι...
           Ναι, ο Ολυμπιακός κόντρα σε ολα τα προγνωστικά, νίκησε την ΤΣΣΚΑ με 70-68 και την Κυριακη στην Μαδρίτη θα παιξει με την "γηπεδούχο" (αγωνίζεται στο σπίτι της) Ρεαλ, που...πεταξε έξω την Φενέρμπαχτσε με 96-87!
           Ο Ολυμπιακός απο την αρχή του πρώτου ημιτελικού κράτησε μακριά απο το καλαθι του την ΤΣΣΚΑ και πολλές φορές ηταν αυτός που πήρε..."κεφάλι" στο σκόρ!
           Παρά το γεγονός οτι η απόδοση της Ελληνικής ομάδος δέν ηταν καλή, μπόρεσε να κρατήσει το σκόρ σε τετοιο ύψος, ωστε να καταφέρει στη δεδομένη στιγμή να κάνει την υπέρβαση! 
           Ετσι και εγινε.
           Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, που η απόδοσή του σέ ολο τον αγώνα ηταν κάτω του μετρίου, ήταν εκείνος, που, επτά δευτερόλεπτα πρίν απο το τέλος του αγώνα, με ενα σουτ σχεδόν απο το κέντρο του γηπέδου πέτυχε το τρίποντο που...έκοψε τα πόδια των παικτών της ΤΣΣΚΑ! Και δικαια ο Βασίλης Σπανούλης πηρε τον τίτλο του καλύτερου...
           Μπραβο στα παιδιά του Ολυμπιακού, που για μια ακόμα φορά με ψυχή! Με καρδια! Με δύναμη! Με πάθος! Με Ελλάδα! Με ζωντάνια! Και με πίστη πηρε με το σπαθί του το εισιτήριο για τον αυριανό τελικο της Euroleague στην Μαδρίτη.
            Και ναι.
            Ναιαιαι, παμε για την κούπα!
            Ειναι ικανός ο Ολυμπιακός να την ξαναπάρει;
            Μα και βέβαια. Απο τη στιγμή που μπήκε στον τελικό του Final Four, εχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξαναπάρει την κούπα. Και να την ξαναφέρει σην Ελλάδα και στόν Πειραιά. Και οπως ειπε και ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας, λίγο πρίν απο την ομιλία του στο economist "Ο Ολυμπιακός κέρδισε και πάμε για τήν Ευρωλίγκα"!
            Με τη συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων του, οι οποιοι θα μετατρέψουν την Μαδρίτη σε Πειραιά, ο Ολυμπιακός αυριο, θα τα καταφέρει. Θα νικήσει και την Ρεάλ και μάλιστα μέσα στο σπίτι της και θα φέρει την κούπα στην Πατρίδα μας, την Ελλάδα.
             Πάμε Θρύλε γερα να φέρουμε την κούπα ξανά στόν Πειραιά.
             Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
                                                                            Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου