Σ Φ Α Γ Η !

• Σύννεφα πολέμου Ζωής-Αλεξη!
• Εχασε η αριστερη πλατφόρμα...
• Ναί, στήν πολιτική αποφαση...

           Δέν θα σταθω τόσο στο γεγονός οτι η πλειοψηφία της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ειπε ΝΑΙ  στήν πολιτική απόφαση και στο οτι εχασε η αριστερή πλατφόρμα γιατι αυτο δεν ειναι το ζητούμενο τούτη την στιγμη...
           Θα σταθώ ομως πολυ στη διαμάχη μεταξυ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αλεξη Τσίπρα. Μια διαμάχη με απρόβλεπτα αποτελέσματα, αλλά και συνέπειες, οχι τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, οσο πολυ περισσότερο για το μέλλον της Χώρας μας, η οποία δυστυχώς κατω απο τετοια καμώματα βαδίζει ολοταχώς στα βράχια!
           Ο Αλέξης της πέταξε προχθές το γάντι!..
           Η Ζωή το σήκωσε και τώρα...ακονίζονται τα μαχαίρια που βγήκαν και που απο κάθε πλευρά εκσφενδονίζονται και οποιον πάρει ο χάρος!
           Η...σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ηταν το οτι η Ζωη Κωνσταντοπουλου, δεν περασε απο την επιτροπή της Βουλής την πρόσληψη του Λάμπη Ταγματάρχη στη θεση του Διευθύνοντα Συμβούλου στην ΝΕΡΙΤ που θα γινει ΕΡΤ, αλλα σε καμια περιπτωση, δεν θα ειναι οπως η δική μας ΕΡΤ! Δέν έφερνε το θέμα για ψήφιση στην Επιτροπη (αυτο γίνεται σημερα και ειναι αμφίβολο αν τελικα θα περάσει!) και άνοιξε ετσι βεντέτα μεταξυ της προέδρου της Βουλής και του υπουργου Επικράτειας Νίκου Παππά...
           Σήκωσε λοιπόν το γάντι που κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕ της πέταξε με τα καρφιά που εριξε ο Πρωθυπουργός ("οσοι δεν θέλουν η δεν μπορούν να βοηθήσουν ας μην βάζουν εμπόδια...", ειπε ο κ. Τσίπρας!) και τώρα τον περιμένει στήν...γωνία!
            Σύννεφα πολέμου γεμισε ο ΣΥΡΙΖΑ!..
           "Ε, ρεε γλέντια..."! Μου ειπε ενας φίλος που ειναι απο τα πρωτα βιολιά του Μεγάρου Μαξίμου!
           Και ναι! Εχει δίκιο!
           Η κόντρα, η διαμάχη αυτή μεταξύ του πρωθυπουργού και της προέδρου της Βουλής ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει που μπορεί να μας βγάλει τελικά!
           Εκείνο που ειναι σίγουρο ειναι οτι δεν θα πληξουμε!..
           Θα εχουμε να λέμε και να σχολίαζουμε.
           Φθάνει μόνο αυτα τα κοφτερά μαχαίρια που πέφτουν απο παντού, να μήν σκοτώσουν την Ελλάδα...
            Αυτοι, ας βγάλουν τα μάτια τους! Η μεταξύ τους ειρήνη κράτησε πολυ!..
                                                                      Γιώργος Κοντονής







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου