ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!

• Σε λιγο θα'χει καταντήσει ρουτίνα!
• Υπάρχει λίστα με ολους τούς συγγενικούς διορισμούς...
• Η ανεργία τους 5 τελευταίους μήνες ξεπερασε το...ταβάνι!..

           Το μόνο σίγουρο ειναι οτι τουτη εδώ η Κυβέρνηση δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε! Και αυτο, απ'οποια πλευρά και αν τό κοιτάξεις δέν ειναι μόνο καλό, αλλά...βούτυρο στο ψωμι των συναδέλφων δημοσιογράφων...
           Ναι!
           Ναι, ετσι ειναι!
           Αλλωστε, δεν υπάρχει ωρα, λεπτό που τούτη εδω η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, δεν μας...τροφοδοτεί με το απαραίτητο υλικό! Δεν μας τροφοδοτεί, μας...βομβαρδίζει στην κυριολεξία!
           Δεν ειναι ψέματα οτι σε ολο το Διαδίκτυο κυκλοφορούν λίστες με τα ονοματα των συγγενικών προσώπων που οι Κυβερνώντες τους...έχωσαν σε μια δουλίτσα!
           Και βέβαια δεν ειναι κακό! Ομως αυτο γίνεται την ωρα που η ανεργία εχει φθασει και εχει τρυπήσει το ταβάνι! Ιδιαιτερα τούς 5 τελευταίους μήνες απο την ημέρα που οι ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας, η ανεργία εκτοξεύτηκε στα ύψη!..
           Και μου αρέσει που πριν απο περιπου 100 ημερες και κάτι, ο ΣΥΡΙΖΑ εκανε σκληρό πόλεμο στήν τότε Κυβέρνηση για παράνομες και μόνο προσλήψεις "δικών τους ανθρώπων", οπως έλεγε!..
           Σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ως Κυβέρνηση κάνει τα ιδια και χειρότερα, ολα γίνονται μόνιμα, σύμφωνα με την δική τους ερμηνεία!...
           Πως γινεται αυτο ρεε παιδια;
           Ε;
           Ρεε, πως αλλαζουν οι καιροί...
      
                                                                         Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου