ΜΕ'ΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ'ΤΟΥΤΑ...

• Στο παιχνιδι των εκλογών βάζει ο Ερντογάν την Αγιά Σοφιά!
• Συγκέντρωση και προσευχή έξω απο τον ιστορικό Ναό...
• Περίεργη η προσευχή του Αλ Ακσά Φράζ Γκαβέζ...

          Ειναι γεγονός...
          Με τα προβλήματα που εχουν συσσωρευτεί στην Πατρίδα μας απο τίς πιο πολλές Κυβερνήσεις, αλλά ιδιαίτερα πολλά με τουτη την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία καποτε θα πρέπει να ενηλικιωθεί, αφήσαμε τα Εθνικά μας θέματα στήν τύχη τους, με αποτέλεσμα οι γείτονες μας να...κανουν πάρτυ!
             Το μεγαλύτερο πάρτυ γίνεται στήν απέναντι πλευρά του Αιγαίου μας. Εκει οι Τούρκοι βρήκαν, άρπαξαν την ευκαιρία και χορεύουν στην κυριολεξία, ενω εμεις εδώ σφυρίζουμε αδιάφορα δυστυχώς!..
             Το τελευταίο έγκλημα, των κατα τα αλλα φίλων μας Τούρκων, ειναι οτι θέλουν την Αγία Σοφία απο Μουσείο, να λειτουργήσει σαν Τζαμί!!! 
             Ετσι τούτες τις ημέρες και με αφορμή τήν μαύρη επέτειο της Άλωσης της Πόλης, χιλιάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στήν πλατεία έξω απο τον Ναό της Αγίας Σοφίας και άρχισαν τήν προσευχή!
         Τήν συγκέντρωση και τήν προσευχή έξω απο τήν Αγία Σοφία, πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολίας, ο οποίος καί ζήτησε τήν μετατροπή του Μουσείου της Αγίας Σοφίας, σε Τζαμί!!!
         Ολο αυτό τό πλήθος (χιλιάδες ηταν!) έφθασε στήν πλατεία απο τούς γύρω νομούς με λεωφορεία, για να κανει την προσευχή του! 
         Το εζανί (ειναι το κάλεσμα για προσευχή...) εκφώνηση ο Μουεζίνης του Τεμένους αλ Ακσά Φράζ Γκαβέζ και οντως ηταν περίεργη!..
         Και ενω ολα αυτα συμβαίνουν στήν απεναντι πλευρά του Αιγαίου μας και μάλιστα με τίς ευλογίες του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας του Ταγιπ Ερντογάν, ο οποιος ρίχνει στο παιχνίδι των προσεχών εκλογών, την μετατροπή της Αγίας Σοφίας, σε Τσαμί, οι δικοί μας εδω κανουν οτι μπορούν για να δείξουν πώς η υπόθεση, τούς ειναι αδιάφορη...
             Κύριοι της Κυβέρνησης μην αφήνετε τα Εθνικά μας θέματα στήν τύχη τους! Μην αφήνετε τούς Τούρκους νά χορεύουν γιατι αυτό, θα μας βγεί ξυνό! Κάντε κάτι, οσο ειναι ακομα καιρός... Οι Τούρκοι βαδίζουν πάνω σε ενα σχέδιο, το οποιο πραγματοποιείται σιγά σιγά μα σταθερά... Ενω εσείς σφυρίζετε αδιάφορα! Πέρα βρέχει δηλαδή... Γιατί ρεε; Ε;
          Γιατί ρεε είστε τόσο αδιάφοροι; Ε; Γιατι;
                                                         Γιώργος Κοντονής                               
         







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου