Θ Υ Μ Ω Σ Ε...

• Τους τα'ψαλλε για τα καλά ο Πρωθυπουργός! 
• Τον Βαρουφακη τον πληρώνουμε πολύ ακριβά...
• Αλέξη τελείωσέ τους επιτέλους!

           Κατάλαβε...
           Ναί...
           Κατάλαβε ο Πρωθυπουργός, πως ολοι αυτοί οι δραχμηστές το εχουν παρακάνει με τις δηλώσεις τους! 
           Και οι δηλώσεις αυτές κάνουν μόνο κακό! Ιδιαιτερα πολυ στην χώρα μας! Στις τελικές διαπραγματεύσεις της για το μνημόνιο τρία! Δέν ειναι ψέματα οτι δηλώσεις οπως αυτές του Γιανη μ'ενα "νι" Βορουφάκη στο CNN εχουν δημιουργήσει αναστάτωση, οχι μόνο εδω στην Πατριδα μας, αλλά και στούς Εταίρους μας!
           "Ναι, ειχαμε σχέδιο plan B, για παράλληλο νόμισμα, αλλα δέν το ενεργοποιήσαμε! Το σχέδιο, ναί, τό γνώριζε και ο Πρωθυπουργός..."!!! Υπογράμμισε ο κ. Βαρουφάκης στον συνάδελφο δημοσιογράφο του CNN!
           Φαίνεται οτι η συνεντευξη αυτη, ηταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι! 
           Ο Πρωθυπουργός θύμωσε και πέρασε στήν αντεπίθεση!
           Ετσι χθές ποιός είδε τον Αλέξη Τσίπρα και δέν τόν φοβήθηκε! 
           Άστραψε και βρόντηξε και τα'χωσε σκληρά σε ολους αυτούς που του εχουν κανει την ζωή του κόλαση! 
           Η Αριστερή συνιστώσα-πλατφόρμα των Λαφαζάνη, Στρατούλη, Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκη και ΣΙΑ κάνει τα πάντα ωστε η Ελλάδα να βγει απο την Ενωμένη Ευρώπη και τό Ευρω! Επιθυμία τους ειναι η επιστροφή στη δραχμη! Με αφορμή ολα αυτά ο κ. Τσίπρας τους εβαλε μπροστα και τους τα'ψαλλε! 
           "Δεν μπορει να κρύβονται πισω απο την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής"! Τόνισε συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας! Και τούς χαρακτήρισε συνωμότες της δραχμής!
                Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στο ντου που ήθελε νά κανει στο νομισματοκοπείο ο Λαφαζάνης, για να αρπάξει τα χρήματα της ΕΕ!!! 
           Αλλά εκει που πρεπει να σταθω ειναι στά...κουπόνια με τα οποια ο Βαρουφάκης θα πλήρωνε τούς συνταξιούχους!!!
           Για φανταστείτε ο συνταξιούχος θα πλήρωνε ενα κιλό ξερά φασόλια στο μπακάλικο με ενα κουπόνι! Η, θα πηγαινε στό Καφέ Τίλλας και το εσπρεσσακι θα το πλήρωνε με δύο...κουπόνια!!!
          Τι λές ρεεε Βαρουφακη, Μπαρουφάκη το σωστο, οπως λεει και ο λαός μας!!! Και τα λέει ολα αυτά, ενας ανθρωπος που χρέωσε την Ελλάδα με πολλά δισεκατομμυρια ευρω! Λεφτα που θα πληρώσουμε ολοι εμείς!!! Ετσι κ. Βαρουφάκη μας; Ε;
          Αλεξη τελείωσε τους! Δέν πάει αλλο! Κανουν μόνο κακο, στην Ελλάδα αλλα και σε σένα! Τελείωνε με δαύτους, οπως και με την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία απόψε ποιος ξέρει τι θα...σκαρφιστεί, προκειμένου να σταματήσει εστω και για λιγο τις συζητήσεις για την συμφωνία!!! Πεταξε την έξω Αλεξη, αμέσως, για να γλυτώσουμε απο τον διασυρμό!!! Και ναι. Επιτελους κάνε κάτι, πρίν ειναι αργα!!!
                                                                                     Γιώργος Κοντονής   




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου