ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ;

• Δέν τρελάθηκαν ολοι ξαφνικά....
• Οι Ευρωπαϊστές θα νικήσουν...
• Κρίνεται το αυριο των παιδιών και των εγγονιών μας...

          Σε περίπου 48 ώρες κρίνεται το αυριο αυτής τής χώρας!
          Της Ελλάδος που εδω και πέντε χρονια ταλαιπωρείται και πάει απο μνημόνιο σε μνημόνιο και  ηρθε τουτη η Κυβέρνηση-συνοθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και μέσα σε εξι μήνες μας πέταξε στα βράχια, οπως λεει και γνωστο τραγουδάκι!
          Μεσα σε περιπου 180 ημέρες η Πατρίδα μας εχασε τα πάντα!
          Και δυστυχώς εαν δέν προσέξουμε ειναι δυνατόν να βρεθούμε έξω απο την Ευρώπη και φυσικά έξω απο το Ευρω, που μας ειχε δώσει ως χώρα μια οντότητα!
          Η Κυβέρνηση-συνοθύλευμα έφερε τα πάνω κάτω!
          Εκανε άσκοπες και τρελές, απαράδεκτες κινήσεις και κατάφερε να φέρει τήν χωρα σ'αυτά τα χάλια! Στο χείλος του γκρεμού! Στά βραχια!!!
            Και ναι...
          Ναι, πρέπει να εχεις...ικανότητα για να τα κάνεις ολα αυτα!..
            Οι διαπραγματευτές εκαναν συζητήσεις οπως τα βήματα του κάβουρα!
            Εκει που ολοι λέγαμε Δοξα τόν Θεο και ειμαστε κοντά στήν υπογραφή...
            Έφθανε η ωρα και ο ίδιος (ο Ελληνας) διαπραγματευτής εδινε μια κλωτσιά (οπως η αγελάδα, που έχυνε το γάλα...) έστελνε τήν μπάλα στήν εξέδρα και λέγαμε Βοηθα Παναγιά Μου!!!
            Για ολα αυτά ολόκληρη την ευθύνη φέρει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποιος εκανε και κάνει τετοιες κινήσεις που δυστυχώς μπορούν να κοστίσουν στήν Ελλάδα μας πολύ πολύ ακριβά!..
          Ετσι φθάσαμε σε αυτη τήν τραγικη ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ κατάσταση! Με κλειστές τίς Τραπεζες και ΟΥΔΕΙΣ νά μπορεί να μας διαβεβαιώσει αν θα ανοίξουν την Δευτέρα, μετα το Δημοψήφισμα! Με τίς ουρές έξω απο τα ΑΤΜ για μιά χούφτα ευρω 50€ η 60€! Και αν δέν αλλάξει η κατάσταση τότε ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!!
            Για ολα αυτα λοιπόν και για να προλάβουμε να ξανανέβουμε στο τραίνο της Ευρωπαικής Ενωσης ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑΙ.
                                                                           Γιώργος Κοντονής
  






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου