ΝΑΙ, ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ...

• Ηταν καλύτερο απο τ'αλλα!
• Το δέκα το...καλο!
• Ο χαμογελαστός και ο αλλος...

           Τελικά, το σημείο που κέρδισε τίς εντυπώσεις απο το ντιμπειτ (δέν την γουστάρω αυτη τήν λέξη, αλλα ολος ο κοσμος ετσι τήν λέει...), απο την Τηλεμαχία των ΔΥΟ, ηταν η κόντρα που ειχαν μεταξυ τους ο Βαγγέλης Μειμαράκης καί ο Αλέξης Τσίπρας!
           Εκει, σ'αυτήν την κοντρα φάνηκε η ηρεμια του Βαγγέλη Μειμαράκη, η οποια καί επαιξε σπουδαιο ρολο στην εμφάνιση του, πρός τα έξω, ωστε να κερδίσει πόντους!
           Αντίθετα ο Αλέξης Τσίπρα έδειξε στήν κοντρα τους, οτι ηταν πολυ εκνευρισμένος, οπως το ιδιο έδειχνε και με κάποιες ερωτήσεις των συναδελφων μου δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετούς πόντους!
           Το πιο δυνατό σημείο του κ. Μειμαράκη υπήρξε το χαμογελό του! Σε αντίθεση βέβαια με τόν κ. Τσίπρα που δύσκολα χαμογελάει! Κι'αυτο αποδείχθηκε περίτρανα στην δέκατη Τηλεμαχία!
           Ενα αλλο σημείο απο το οποιο ο Ευαγγελος Μειμαράκης βγήκε νικητής ηταν, οταν με το χαμόγελο απευθύνθηκε στον σκηνοθέτη τής Τηλεμαχίας στήν ΕΡΤ, "καταγγέλλοντας" τον, πως "εδωσε εντολή"  να "ψηλώσει ο κ. Τσίπρας"! Μάλιστα σε κάποιο σημείο της Τηλεμαχίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πάντοτε με το χαμογελο, εκανε καί κίνηση με τα χέρια του πάνω - κάτω για το ύψος του κ. Τσίπρα... 
           Δέν θα σταθω στο τι ειπαν οι δύο αρχηγοί (κάποιε ατάκες δημοσιεύω στη συνέχεια...) γιατί ολοι παρακολουθήσαμε τήν Τηλεμαχία απο την τηλεοραση... Θα μείνω σ'αυτα που δήλωσε στό τελος στήν έξοδο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παραςκευής ο κ. Μειμαρακης, που μίλησε για ατόπημα της διοίκησης της ΕΡΤ! Και εδω θα πρέπει να σας πω οτι λιγο πρίν απο τήν Τηλεμαχία, εκπομπή της ΕΡΤ έβγαλε ζωντανά τόν διευθυντή της εφημερίδας Ακρόπολις  κ. Μαυρίκο, ο οποιος αναίτια καταφέρθηκε κατα του προέδρου  της Νεας Δημοκρατίας! 
           Ηταν πραγματικά ενα ατόπημα της ΕΡΤ!
           Ο κοσμος ομως ολα αυτα τα καταλαβαίνει και τήν ερχόμενη Κυριακη θα αποφασίσουν, δίνοντας τήν δική τους απάντηση, που αυτη τελικα μετράει...
                                                 Γιώργος Κοντονής 








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου