Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ

• Γεμάτη ζωντάνια η Ρηγίλλης!
• Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας...
• Ηταν ΟΛΟΙ εκεί!

          "Ναι!
          Ειναι αλήθεια. Ειχα χρόνια να ζήσω τέτοιες στιγμές..."!
          Έλεγαν σχεδόν ολα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Φιλελεύθερης Παράταξης! Και ναι. Ετσι ειναι. 
          Αυτό που ζήσαμε το βραδυ (χθές) ηταν πραγματικά το κάτι αλλο...  Η Ρηγίλλης ηταν ασφυκτικά γεμάτη. Και σ'εμας τούς παλιούς πέρασαν απο μπροστά μας ολα, οσα ειχαμε εκει ζήσει, οπως μια διαχρονική κινηματογραφική ταινία.
              Ναι!  
          Η Ρηγίλλης ηταν ασφυκτικά γεμάτη! Ηταν για πρώτη φορά, υστερα απο τόσα χρόνια που η ΝΔ πραγματοποίησε εκει την πρώτη της ανοικτή συγκέντρωση και μάλιστα μπροστά απο το ιστορικό κτίριο που πρίν απο πολλά πολλά χρόνια, ειχε εγκαινιάσει ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.
          Εδω λοιπόν ο προεδρος της ΝΔ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μίλησε στον Ελληνικό λαό, εγκαινιάζοντας τίς προεκλογικές συγκεντρώσεις της Παράταξης του. 
          Και ναι! Ηταν ΟΛΟΙ εκει!
          Ο Κώστας Καραμανλής. Ο Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί, που χειροκρότησαν ζωηρά-έντονα τον Βαγγέλη Μειμαράκη, τόσο στήν αρχή, οσο και ιδιαιτερα πολυ κατά την διάρκεια της ομιλίας και στο τέλος της και μάλιστα πάρα πολύ...
          Ναι!
          Ο κ. Μεϊμαράκης ηταν ειλικρινής. Σωστός. Αληθινός. Και πέρα για πέρα κατανοητός απ'ολους! Στήν ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ εκανε λόγο για μια Κυβέρνηση τετραετίας. "Ζητάμε εντολή για τήν επόμενη ολόκληρη τετραετία με Κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, ωστε να μπορέσει ο τόπος να εχει μια σταθερή πορεία πρός τα εμπρός..."! Ειπε συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης που δέν ειπε καθόλου το ονομα του απερχόμενου πρωθυπουργού!!!
              Η χθεσινή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε η απάντηση της, στον ΣΥΡΙΖΑ και τόν Αλεξη Τσίπρα, ο οποιος κλείνει την παρένθεση, της για "τελευταία φορά Αριστερά" Κυβέρνησης!!!
          Στό τελος της ομιλίας του Ευαγγελου Μειμαράκη ο κόσμος που ειχε πλημμυρίσει και που ειχε κανει την Ρηγίλλης Λαοθάλασσα, χειροκρότησε θερμά τον πρόεδρο της ΝΔ!
         Α! Να μήν το ξεχάσω.
         Σε τούτες τίς εκλογές η λεξη που πλέον "παιζει" απο το πρωί χθές ηταν και ειναι ο ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ, την οποια ειπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξη του στο MEGA!!!     
         Και οπως φαινεται,η λέξη αυτή, θα ειναι το Σήμα κατατεθέν αυτων, των Εκλογών!
            Ο Αυτοφωράκιας...
                                                               Γιώργος Κοντονής










0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου