Ο Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ν Ι Κ Η !

• Κρισιμη αυτή η εβδομάδα...
• Ποιοι..."παιζουν" για Πρωθυπουργοί!
• Δέν του βγαίνουν τα...κουκιά!

         

  Εχουμε συνηθίσει να λέμε στήν αρχη της νέας εβδομαδας καλή εβδομάδα! Κι'αυτό ειναι πολύ καλο!
            Τα τελευταια χρόνια και ιδιαιτερα πολύ τουτη την περίοδο, της για "Πρωτη φορα Αριστερά" Κυβέρνησης και υστερα, της για "Δεύτερη φορά Αριστερά" Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του, λέμε ολοι εκείνο το "Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα"!
               Στήν κυριολεξία ομως, τουτη η εβδομάδα ειναι κρίσιμη! Θα πρέπει η Κυβέρνηση να "περάσει" συγκλονιστικά νομοσχέδια που θα αλλάξουν την ζωή ολων μας! Ενα τέτοιο νομοσχέδιο ειναι το..."περίφημο" για το ασφαλιστικό, το οποιο σκοτώνει στήν κυριολεξία τούς πάντες!
               Ομως...
             Ομως βλέποντας ο Αλέξης Τσίπρας οπως ολα αυτα που σκέφτεται δέν του βγαίνουν, παρα το γεγονός οτι μετράει και ξαναμετράει τα...κουκιά διαρκώς μειώνονται, αποφάσισε να...παίξει το τελευταίο του χαρτί! 
             Βεβαια την αποφαση τήν πηρε επειτα απο τα πολλά πολλά ΟΧΙ, που εισέπραξε απο την Αντιπολίτευση κατα την διάρκεια του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό την προεδρία τού Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, το οποιο στήν κυριολεξία ναυάγησε!
             Ετσι δέν του μένει πλέον παρά, απο το να παίξει το τελευταίο του χαρτί! 
             Ολοι πια μιλάνε για μια Οικουμενική Κυβέρνηση, η οποία θα εχει την στήριξη ΟΛΩΝ (;) των Κομμάτων!..
                Α! Πρέπει να σας πω, πως εχουν βρεθει ακομα και τα ονοματα των υπουργών μιας τέτοιας Κυβέρνησης! 
              Ο Πρωθυοουργός ποιος θα ειναι; 
              Και για αυτο, εχουν...έτοιμους τους δύο επικρατέστερους. Πρόκειται για τον νύν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και για τόν πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο.
                Ολα αυτά, θα κριθούν αυτη την εβδομάδα, η οποία στην πραγματικότητα ειναι οχι απλώς Κρίσιμη Εβδομάδα, αλλα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Γιά την Κυβέρνηση και για τον λαο! Για ολους εμας...
                                                  Γιώργος Κοντονής  



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου