Κ Α Τ Ι Ν Α Α Α Α Α...

• Η σχέση των δύο συζύγων του Ανδρέου Παπανδρέου...
• Γιατι η Μαργαριτα μίλησε πρωτη για την εξωσυζυγική σχέση της;
• Πολλές οι αποκαλύψεις της Δήμητρας, στο νέο βιβλίο της!

    
            Ανήμερα των Θεοφανείων ειχα την ευκαιρία να πάρω συνέντευξη απο την Δήμητρα Λιανη - Παπανδρέου, (βλέπετε και την φωτογραφία μας)  με τήν οποια παρακολουθήσαμε μαζυ τον Μεγάλο Αγιασμό, που με Βυζαντινή Μεγαλοπρέπεια τέλεσε ο πνευματικός μας πατέρας ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης, στον Ιερο Ναό του Αγίου Κοσμά, εδω στη Νέα Φιλαδέλφεια.
            Ετσι και για αλλη μια φορά κατάλαβα πόσο δυνατό χαρακτήρα εχει, οπως και την μεγάλη δραστηριότητα που διαθετει...

    
              Οταν που λέτε η Μαργαριτα Παπανδρεου (κατι παραπάνω απο 90 ετών σημερα) έβγαλε το βιβλιο της Ερωτας και Εξουσία στο οποιο περιγράφει την ιστορια του Ανδρέα Παπανδρέου, οπως και την σχέση του με την Δήμητρα, κατάλαβα πως η κ. Λιάνη - Παπανδρέου, δέν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια! 
                Ετσι κι'εγινε!
              Πρίν λιγες ημερες λοιπόν κυκλοφόρησε απο τίς εκδόσεις Λιβάνη το βιβλιο Οργή του Ανδρέα, βιβλίο απάντηση σε ολα αυτα της Δήμητρας...

    
             Ναι! Ηταν μια απάντηση στην Μαργαρίτα, για την οποια η Δήμητρα αποκαλύπτει τους ερωτες της και τις εξωσυζυγικές σχέσεις της τοσο στην Αμερική, οσο και στην Γαλλία! 
              
   
             Μονο που επειδη η Μαργαριτα ειχε καταλαβει πως η Δήμητρα θα κτύπαγε στούς έρωτές της, ακόμα και οταν ηταν παντρεμένη με τον Ανδρέα, φρόντισε και το αποκάλυψε πρώτη!!! 
             Ετσι, η 90χρόνη σημερα κ. Παπανδρεου αποκάλυψε την σχέση της, πρίν αποκαλυφθεί απο την Δήμητρα, με τον Αμερικανο καθηγητή! Μάλιστα εκανε μαζύ του και προγαμιαίο συμφωνητικό, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!!!!!
               Για...ξεκάρφωμα το εκανε η Μαργαρίτα, λένε κάποιοι...

    
              Το ζητούμενο ομως ειναι γιατι οι δύο πρώην κυρίες Ανδρεα Παπανδρεου με τα βιβλία τους βγάζουν στην φορα τώρα ολα οσα εγιναν τοτε; Και δέν μου αρέσει να χρησιμοποιήσω αύτά που λένε κάποιοι αλλοι βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα! 
              Ειναι ομως γεγονός πως διαβάζοντας και τα δύο βιβλία καταλαβαίνει κανείς το τι ακριβώς συνέβαινε τοτε σε ολους αυτούς που κρατούσαν τήν τύχη της χώρας μας στα χέρια τους!..

    
            Ενας φίλος μου, απο τα πρωτα ονοματα του ΠΑΣΟΚ μου έλεγε αργα χθε βραδυ οτι υπαρχει μεταξυ των δύο γυναικών της Μαργαρίτας και της Δημητρας, ενα άγριο ξεκατίνιασμα!!!
              Τα συμπεράσματα δικά σας...
             Κ α τ ί ν α α α α α...
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου