ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ

• Η ιστορία τέχνης και η φιλοσοφία...
• Ο Πολιτισμός, η μεγάλη αγάπη!
• Ενας αξιόλογος συνάδελφος δημοσιογραφος.

   
           Σήμερα Σάββατο 2 Ιανουρίου του 2016, τό Κάθε Μέρα Παντού, θα ασχοληθεί με εναν συνάδελφο δημοσιογράφο τόν Αρχισυντάκτη της Εφημερίδας "Καθημερινή", τόν Νίκο Ξυδάκη, ο οποιος τωρα  διαπρέπει στο υπουργείο που ο Αλέξης Τσίπρας του εχει αναθέσει!
           Ειναι γεγονός πως ο συνάδελφός μου ο Νίκος Ξυδάκης, εχει αναλάβει ενα δύσκολο υπουργείο. Ομως πηγαίνει απο το καλό στο καλύτερο. Αλλωστε πως θα μπορουσε να γίνει διαφορετικά, αφου ο φίλος και συνάδελφός μου Νίκος Ξυδάκης ειναι εργασιομανής.
             Αγαπάει πολύ τόν πολιτισμό. Και για ολους οσοι δέν γνωρίζουν,τονίζω πως, ο συνάδελφος μου και επιτυχημένος υπουργός κ. Ξυδάκης, άφησε την οδοντιατρική (ειναι πτυχιούχος της οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών!) και εκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία Τέχνης και στην Φιλοσοφική Σχολή.
              Με τόν Νίκο Ξυδάκη συναντηθήκαμε υστερα απο πολλά χρόνια ανήμερα την Πρωτοχρονιά 2016 (χθές) στόν Ιερο Ναό τών Αγίου Κοσμά και Μεγάλου Βασιλείου, εδώ στήν Νέα Φιλαδέλφεια  και ειχαμε τήν ευκαιρία να πουμε πολλά. Να θυμηθούμε πάνω απ'ολα τα παλια μας στη δημοςιογραφία. Εδω θα πρέπει να πω, οτι ο Νίκος, μου θύμισε σχεδόν ολες τίς δραστηριοτητες μου, τίς εκπομπές μου  στήν ΕΡΤ! Ναι...
            Μάλιστα κάποια απο τίς επόμενες ημερες θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε, έχοντας περισσότερη ωρα στη διαθεσή μας.


      
            Οπως ΟΛΟΙ γνωρίσετε ΔΕΝ αναφέρομαι ποτέ σε υπουργούς.
            Σήμερα ομως κάνω μια εξαίρεση για εναν ανθρωπο που αξίζει. Που, Νικο μου θα το πω, δέν εχει καμια σχέση με τίς πολιτικές αλχημείες των Ελλήνων Πολιτικών! Αντίθετα ο φίλος και συνάδελφός μου Νίκος Ξυδάκης ειναι ενας ανθρωπος που, οτι εχει να σου πει, σου το λέει και πανω απ'ολα δέν λέει αλλα σήμερα και αλλα αυριο, οπως αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι πολιτικοί κάνουν!

     
             Ο Νίκος Ξυδάκης ανήμερα τήν Πρωτοχρονιά του 2016, (χθές) ηρθε στην περιοχή μας και καλεσμένος τού Μητροπολίτου Νεας Ιωνίας Φιλαδελφείας του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ, παρέστη στην Δοξολογία για το νέο έτος, που εψάλλη στον Ιερο Ναό των Αγίων  Κοσμα και Βασιλείου. 
              Στο τέλος και υστερα απο τήν "κοπή" της Βασιλόπιτας απο Σεβασμιοτατο, ο κυριος υπουργός "κατέβηκε" και παραβρέθηκε στο "πρωτοχρονιάτικο κέρασμα", που ειχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Ναού, υπό την επίβλεψη των ιερέων και κυρίως του πνευματικού μας πατέρα του Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεου Ηλιάκη, ο οποιος ειναι ο προιστάμενος του Ιερού Ναου.
              Καλή χρονιά
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου