ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ

• Εδειξε ποιός ειναι ο ρόλος του Προεδρου της Δημοκρατίας.
• Η έκπληξη της άνεργης μητέρας...
• Μακριά απο κάμερες και δημοσιογράφους...

     
            Τέτοια χαρα, η άνεργη φτωχή μητέρα, που μεγαλώνει με κόπο το παιδί της, δέν τήν περίμενε...
              Η κ. Αννα ζει με την κόρη της σε μιά φτωχική γειτονιά στο Περιστερι, με τα συσσίτια του Δήμου και δέν περίμενε χρονιαρα ημερα να δει στο φτωχικό της το πρωτο πολιτη της Χώρας μας Προκόπη Παυλόπουλο.
             Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόμενος απο τόν Δήμαρχο Περιστερίου τόν Ανδρέα Παχατουρίδη, εφθασε έξω απο τό σπίτι της και περίμενε υπομονετικά εως ότου η κ. Αννα ανοίξει τήν πόρτα 
            Φανταστείτε τήν έκπληξη της οταν άνοιξε και είδε μπροστά της τόν Ανώτατο Αρχοντα, τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Για λίγο...εχασε την φωνή της! Δέν περίμενε αυτη τήν επίσκεψη, μιας και ο κυριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ειχε φροντίσει να μήν ειναι παρούσες οι τηλεοπτικές κάμερες. Ήθελε ολα να γινουν με διακριτικό τρόπο. Ουτε φωτογράφοι δέν υπήρχαν.
               Τήν φωτογραφία που βλέπετε τήν ζητησε η κ. Αννα, προκειμένου η κόρη της οταν μεγαλώσει να θυμάται την επίσκεψη αυτή του Προεδρου της Δημοκρατίας, στο σπιτι τους!

    
              Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, δέν πήγε με "αδεια τα χέρια".  Εδωσε πλουσια δώρα στο κοριτσάκι, στην πεντάχρονη Φωτεινή την οποια πηρε για αρκετή ωρα στην αγκαλιά του. 
              Επειτα η μητέρα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάθισαν στο σαλόνι του μικρού σπιτιού καί συζήτησαν για τίς δυσκολίες αλλα και για τον αγώνα που κανει η ιδια για να ζεί με αξιοπρέπεια η οικογενεια της.
                Ο κ. Παυλόπουλος απο τήν πλευρά του φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον και τήν πορεία της χωρας μας μεσα στο 2016.
              Η επίσκεψη αυτή του κυρίου Προεδρου της Δημοκρατίας εντυπωσίασε θετικά ολους.
              Μπράβο Πρόεδρε.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου