ΝΤΡΟΠΗ

• Ετσι "τιμώρησαν" μόνο την ιστορία!
• Πρόεδρος και Πρωθυπουργός, προτίμησαν την...Δεξαμενή!
• "Άστραψε και βρόντηξε" ο Αγιος Πειραιώς...

     
           Η αγνόηση.
           Η Τιμωρία.
           Ο ετσιθελισμος, που επιχείρησαν και εκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός σε βάρος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, επειδη τόλμησε να πει, δυνατά την αποψη του για το Συμβόλαιο Συμβίωσης, τελικά εγινε μπούμερανγκ!
             Ο λαός, ο κόσμος που ειχε συγκεντρωθεί στο πρωτο λιμανι της Χωρας για να τιμήσει, να παραστεί στόν Αγιασμο των Υδάτων, στήν Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού καί δέν θέλει να παιζουν  με τα Ιερά και Οσια της Φυλής μας, με τίς παρακαταθήκες και με τα ήθη και εθιμα της, δεν πρόκειται αυτό να το ξεχάσει!

    
                Η "τιμωρία" που "επέβαλαν" ο Προεδρος και ο Πρωθυπουργός στό προσωπο του Μητροπολίτη Πειραιώς του κ. Σεραφείμ επεσε στό κενό!
                   Ειναι γεγονός πως τό μόνο που κατάφεραν ειναι να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
                   Ανέκαθεν ο πρωτος πολίτης της Χωρας, ο Προεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός "κατέβαιναν στόν Πειραιά και ηταν παρόντες στην τελετή του Αγιασμού της θάλασσας. Στην Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού"!
                   Τώρα γιατι;

     
               Ετσι με το δίκιο του ο Αγιος Πειραιώς άστραψε και βρόντηξε!
                 Καί τα'χωσε στην κυριολεξία τόσο στόν Προεδρο της Δημοκρατίας, οσο στόν Πρωθυπουργό, αλλα και στην ΕΡΤ, η οποία ανέκαθεν μετέδιδε "απ'ευθειας", οχι μόνο την Κατάδυση τιυ Τιμίου Σταυρού, αλλα και την Θεια Λειτουργια του Μεγάλου Αγιασμού που γίνεται στον Ιερο Ναο της Αγίας Τριαδος.
               Προσωπικά πιστευω πως τοσο ο Προεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οσο και ο Πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας υπέπεσαν χθές σε πέναλτι! Ενα πέναλτι που ελπίζω να μην διαταράξει αλλο..., ακομα περισσοτερο τίς σχέσεις του Αγιου Πειραιώς με την Πολιτειακή και Πολιτική ηγεσία του τόπου...
                  Πιστευω πως τέτοιες τιμωρίες αποβαίνουν πολλές φορές σε βάρος  αυτων που τίς...επιβάλουν!!!
                  Ή, μηπως εχω άδικο;
             Προκόπη, Αλεξη κάνατε πέναλτι, σε βάρος του Ελληνικου Λαου και της ιστορίας του...
                  Ν Τ Ρ Ο Π Η !
Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου