ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΞΙΖΕΙ 12.000 € ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!

• Οσο γίνονται οι συζητήσεις στο Χίλτον, πληρώνουμε ενα σκασμό λεφτά!
• Οι πληρωμές αυτές εχουν προκαλέσει δυσαρεσκεια στόν ΣΥΡΙΖΑ!
• Δέν εχει νόημα πλέον να μην επιτρέπεται στο κουαρτέτο να εισέρχεται στα Υπουργεία!
    Σχόλιο Γιώργος Κοντονής


           Απο την ημέρα εκεινη που η πρωτοδεύτερη φορά Αριστερά Κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ ειχε θέσει ως όρο στήν πρώην Τρόικα, νυν Κουαρτέτο οτι οι συζητήσεις να γίνονται εκτός Υπουργείων, εχει περάσει σχεδόν ενας χρόνος και κατι!!! Αυτο λοιπόν οι ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ το τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια, μέχρι και σήμερα!!!
           Μόνο που αυτή η εμμονή του Αλέξη Τσίπρα μας κοστίζει πανάκριβα! Κατι που φαινεται και μάλιστα ιδιαιτερά πολύ τούτη τήν εποχή που η Χώρα μας οικονομικά πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο...
             Κάθε φορά που τό Κουαρτέτο βρίσκεται-ερχεται για διαπραγματεύσεις στην Ελλαδα (η αξιολόγηση αργεί ακόμα δυστυχώς και εάν τήν πάμε κατα τον Μάιο τοτε πραγματικά καήκαμε!!!) εμείς οι απλοί Ελληνες βάζουμε βαθιά το χέρι στήν τσέπη μας και πληρώνουμε μονο για την αιθουσα των συνεδριάσεων 12.000 με 15.000 ευρώ (ανάλογα τίς ημέρες!) τήν φορά!!!
             Ναι! 

           Και σ'αυτά δέν συμπεριλαμβάνονται τα φαγητά και ο ύπνος των μελών του κουαρτέτου! 
           Εδω ειναι ενα αλλο κονδύλι που πληρώνεται ξεχωριστά!!!
           Πάντως ειναι γεγονός πως ολα αυτα τα παράλογα χρηματικά ποσά που πληρώνουμε για τίς συνεδριάσεις στο Χίλτον, εχουν φέρει σε αναστάτωση ολους τους ΣΥΡΙΖΑίους, οι οποιοι αναρωτιούνται "γιατι οι συνεδριάσεις δέν γινονται στα υπουργεία, αφού πλέον ουτε και στο Χίλτον δέν γινόμαστε πιστευτοί;.."!!!
             Βέβαια εκει στο Μαξίμου πιστευουν αλλα! Νομίζουν ακόμα και σήμερα πως, "η συγκεκριμένη πρακτική ειναι χρήσιμη για συμβολικούς λόγους..."!!!
             Πρέπει να υπογραμμισω στο σημείο αυτο, πως απο τον περασμένο Ιούλιο ο Αλεξης Τσίπρας και η παρέα του ειχαν ξεκαθαρίσει, οτι οι επαφές θα γίνονται σε  ο υ δ έ τ ε ρ ο  έδαφος!!!
              Μιλαμε βεβαια οτι ολα γίνονται και για λόγους ασφαλείας...,οπως λενε!
            Το ζητούμενο ειναι πως, τα χιλιάδες ευρω που χρειάζονται κάθε φορά που ερχεται εδω το κουαρτέτο , ΔΕΝ τα πληρώνει ο Τσίπρας, αλλα ο απλός πολίτης. Ο Ελληνικός λαός...
              Τι δέν κατάλαβες Αλέξη μου; Ε;
Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου