ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

• Κλείνουν το Συνταγμα χιλιάδες αγρότες...
• Ερχονται με τα τρακτέρ και δέν θα φύγουν, αν δέν αποσυρθεί το νομοσχεδιο...
• Τοτε, ανέβαινε σε τρακτερ ο Τσίπρας...και σημερα, τους απειλεί με...ΜΑΤ!


               Ερχονται...
               Ηδη το Σύνταγμα "υποδέχεται" τούς αγρότες μας που ερχονται απ'ολη τήν Ελλάδα!
               Ερχονται...
               Καί οπως λένε δέν θα φύγουν εαν η Κυβέρνηση ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ!
                 Τό ζητούμενο ειναι τι θα γίνει, εαν οι αγρότες μας επιχειρήσουν να μπούν στήν Αθήνα με τα...εργαλεία της δουλειάς τους, τα τρακτέρ; 
                 Η Κυβέρνηση εχει διαμηνύσει πρός κάθε κατεύθυνση, πως δέν θα επιτρέψει να μπουν τα...τανκς (ετσι ειπε τα τρακτερ μέλος της Κυβέρνησης!!!!!) τα τρακτέρ στην Αθήνα και να εγκατασταθούν στο Σύνταγμα!
                 Καί το θέμα ειναι πως σ'αυτη τήν απαγόρευση θα αντιδράσουν οι αγρότες μας;
                 Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως ξέχασε πολυ γρήγορα, τοτε που ανέβαινε (τόν βλέπετε και στην φωτογραφία...) στά τρακτέρ και ως Αντιπολίτευση έλεγε οτι οι αγρότες εχουν δίκιο!!! Σήμερα, ενα χρόνο μετά, ο ίδιος ανθρωπος υποδέχεται τούς αγρότες μας με τα...ΜΑΤ!!!
                 Ωραίος ο Αλέξης μας... Ε;
                 Οπως με πληροφόρησαν πρίν λιγο (ωρα 5 το πρωΐ) η Αστυνομία, η Τροχαία εβαλε, τοποθέτησε μπλόκα στούς δρόμους που οδηγούν στο Συνταγμα!!!
                 Ουτε η δικτατορία δέν εκανε κατι τέτοιο...


                Η Κυβερνηση του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του, εδωσε εντολή στην Αστυνομία να υποδεχθεί τούς αγρότες, που ερχονται με τα τρακτερ τους (ειναι τα εργαλεία της δουλειά τους. Και φυσικά αποτελούν τα τρακτερ, τα όπλα που διαθέτουν!) οπως τους...αξίζει!
                Θα...φράξουν τις εισόδους τής Αθήνας τοποθετώντας κλούβες! Ετσι ωστε να εμποδίσουν τα τρακτερ. Αυτο βεβαια δεν ειναι καλο σημαδι... Μακάρι οι αγρότες μας να το πάρουν αλλιώς...,γιατί διαφορετικά, θα εχουμε παρατράγουδα, δυστυχώς!..


                  Σύμφωνα με πληροφορίες απο τούς Συλλόγους των αγροτών...
                  Στήν Αθήνα θα έρθουν σημερα περισσότεροι απο 50.000 αγρότες και θα διαδηλώσουν, θα ζητήσουν απο την Κυβέρνηση να αποσύρει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου.


                      Για αλλη μια φορά η Κυβέρνηση διαμήνυσε στούς αγρότες μας πως "κανένα τρακτερ δέν προκειται να μπει στήν Αθήνα. Οι αγρότες εχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τόν Πρωθυπουργό. Αλλα δέν γίνεται διάλογος με τελεσίγραφο..."!!!
                         Απο την πλευρά τους οι αγρότες μας, εστειλαν και παλι το μήνυμα στήν Κυβερνηση πως δέν κάθονται στο τραπέζι των συνομιλιών με τον Πρωθυπουργό, εαν πρωτα δεν αποσύρει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρουγκαλου!!!
                         Το τι θα γίνει θα δούμε σε λίγες ωρες!
                      Ο Θεός να βάλει το χερι του, για να μήν εχουμε επεισοδια.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου