Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΒΕΙ... ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΑΒΕΙ...

• Δέν μας χώριζει άβυσσος με την Νέα Δημοκρατια...
• Ουτε και με τόν κ. Τσίπρα...
• Μόνο με την Χρυσή Αυγή... 

 
          Δέν πέρασαν πολλές ωρες απο τίς δηλώσεις που εκανε ο πρώην Πρωθυπιυργός και πρώην πρόεδρος της Νεας Δημοκρατιας Αντώνης Σαμαράς πως "ειμαι παρών. Και δέν εχω δικαίωμα να πάω σπίτι μου...."!!! Περισσοτερα βεβαια διαβάσατε στο χθεσινό Καθε Μέρα Παντού...
         
 Δέν πέρασαν λοιπόν πολλές ωρες απ'αυτες τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά και βγαίνει που λέτε ο έτερος Καπαδοκης (!) ο Ευαγγελος Βενιζέλος και δέν συμπληρώνει μόνο σε οσα ειπε τον Αντώνη Σαμαρά, αλλα κάνει και...επέκταση!!!
            
    
              Θέλει λοιπόν και ο Ευαγγελος Βενιζέλις να μας...σώσει!
                "Αλλος με τήν...βαρκα μου!"!!! Οπως έλεγε σ'εκεινο το τρομερό Ελληνικο κινηματογραφικό εργο η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη...
              Αυτο μου θυμίζουν με τις δηλώσεις τους και οι δύο. Σαμαράς και Βενιζελος...
              "Ειναι λαθος οτι χωρίζει το ΠΑΣΟΚ άβυσσος απο την Νέα Δημοκρατία..." Τονισε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, ο οποιος διερωτήθηκε τι χωρίζει ολες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις απο το να συνεργαστούν για να σώσουν την χωρα μας!!!
              Και πάνω σ'αυτό ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην προεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος υπογραμμισε. "...Άβυσσος δέν μας χωρίζει ουτε απο τόν κ. Τσίπρα. Μόνο απο την Χρυσή Αυγή..."!
                Τα σχόλια δικά σας...
              Το μονο που εγω θα σχολιάσω τουτη τη στιγμή, ειναι: Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου