ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...

• Δέχεται κόσμο και παλιά στελεχη στην Αραβαντινού!
• Ειναι ανήσυχος για την πορεία της Χώρας...
• Αναρωτιέται τι θα συμβεί, εαν ο Τσιπρας σύρει την Χωρα σε εκλογές;


              Εδώ και κάμποσο καιρό, απο την εκλογη του Κυριάκου Μητσοτάκη στήν προεδρία του Κόμματος, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εχει επιστρέψει στο γραφειο του στην Αραβαντινού!
                 Σ'αυτό το γραφειο ο επίτιμος εχει αρχίσει να δέχεται κόσμο και τα παλια στελεχη της ΝΔ (βουλευτές και μη...) και κουβεντιάζει μαζύ τους για το μέλλον αυτής της Χώρας...
                 Δείχνει λοιπόν πολυ μεγάλο ενδιαφέρουν για την ενεργό πολιτική!

    
                 Εδω, στο γραφειο που βλεπετε (η συνεντευξη που του ειχα πάρει πρίν απο κάποια χρόνια, ηταν στον καναπε αυτου του  γραφείου...) ο πρώην Πρωθυπουργός μιλάει για την πορεία της Χώρας, για την οποια οπως λέει ανησυχεί πολυ.
                    Ακόμα ο Κώστας Μητσοτάκης, στήν κορυφή της ατζέντας του, εχει το Συνέδριο του Κόμματος, το οποιο και θεωρεί κομβικής σημασίας!
              
   
                   Κι'εδώ που τα λέμε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μητσοτάκης εχει απόλυτα δίκιο.
                      Ειναι γεγονός πως σ'αυτό το Συνέδριο θα τεθούν θέματα φωτιά! Μεταξυ των οποίων στην πρώτη θέση ειναι η αλλαγή του Καταστατικού...
                      Ετσι ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί και βάζει ολη την επιρροή του...


                 Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, οπως δήλωσε "ανησυχώ πολυ. Η κατασταση του Κόμματος δέν ειναι καλη..."! Ο Κώστας Μητσοτάκης πιστευει πως δέν λειτουργεί ο Κομματικός  Μηχανισμός!
                    Εχει δίκιο ο αειθαλής κ Μητσοτάκης γιατί εάν ο Αλέξης Τσίπρας προκηρύξει Εκλογές τι θα γίνει;  Και οπως ο επίτιμος λέει. "Απ'αυτούς τους τύπους της Αριστεράς ΟΛΑ να τα περιμένεις..."!
                    Ενα ειναι πάντως γεγονός πως, ο Κώστας Μητσοτάκης   Ξ Α Ν Α Ν Ι Ω Σ Ε μετα την εκλογη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας!!! 
                    Μπραβο πρόεδρε!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου