Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪ́ΩΝ ΣΤΟ...ΔΟΚΑΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

• Εκεινος μας έσφαζε! Καί ο δικός μας σιωπούσε!
• Νταβουτογλου - Τσίπρας 5-0! Συντριβή...
• Καί casus belli και Αιγαίο και 12 μίλια, θέλουν οι Τούρκοι!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής

           
                Ενώ εμείς προσφέραμε τριαντάφυλλα στίς όμορφες Τουρκάλες (μαζύ και ο Τούρκος Πρωθυπουργός βέβαια, ετσι για τα ματια τού κόσμου...) ο Αχμετ Νταβούτογλου μας κόλλαγε το περίστροφο στόν κρόταφο και μίλαγε-απαιτούσε τον Ουρανό με τ'αστρα!
                Ο Τουρκος Πρωθυπουργός που ειναι ενας παμπόνηρος, η μητέρα μου η αείμνηστη Κυρα-Λεμονιά Αθ. Κοντονή, αν ζουσε θα έλεγε, κωλοπετσομένος (!!!) περασε άνετα και χωρίς καμια αντιδραση τίς οποιες ιδέες του για τα Ελληνοτουρκικά!
                Απο την πλευρά του, ο Ελληνας Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, τον άκουγε χωρίς να βγάλει αχνα! Ηταν σαν να του έλεγε η σιωπή μου πρός απάντηση σου!


                Ειναι γεγονός, πως ο Αχμέτ Νταβούτογλου τα θέλει ολα!
                Μίλησε και ζητησε το Αιγαίο!!! 
                Ναι, διαβασετε πολύ πολύ σωστα! Απαιτει η Τουρκία ολόκληρο το Αιγαίο μας και σε αντίθετη περίπτωση εχουμε casus belli!!! Και τήν ωρα που έλεγε ολα αυτά, ο κ. Νταβούτογλου, τα Τούρκικα Πολεμικά Αεροπλάνα εκαναν και νέες θρασύτατες παραβιάσεις!
                Και ο δικός μας; Τι εκανε ο Αλέξης Τσίπρας;
                Τίποτα απολύτως! Δέν ειπε κουβέντα! Δέν απαντησε! Τα...κατάπιε ολα δυστυχώς! Δέν ειπε λέξη! Έσκυψε το κεφάλι και...κατάπιε την γλώσσα του, οπως πιστευουν πολλοί!
                

                    Προσωπικά απο το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός μας, ο Αλέξης Τσίπρας ΔΕΝ πηρε θεση, ΔΕΝ απαντησε, ΔΕΝ του ειπε τι λες ρεε Αχμέτ, ΔΕΝ τον εστειλε, για ολα οσα ζητησε χωρίς ντροπή, στο διάλο, αισθάνομαι ντροπή, ως Ελληνας!
                    Ναι, Αλεξη ολοι οι Ελληνες αισθάνονται ταπεινωμένοι απο ολα οσα ελεγε ο Νταβούτογλου  και εσυ τον παρακολουθούσες σιωπηλός!!!
                    Γιατί ρεε Αλέξη το έκανες αυτο; Ε;
                    Γιατί;
                    Ντροπή!
Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου