ΩΡΕΣ "ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!

• Η πιό κρισιμη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα!
• Ολα βρίσκονται στην..."κόψη του ξυραφιού"!
• Στο Eurogroup "παίζεται" το μέλλον της Χώρας μας...
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής

                 Στίς Βρυξέλλες οπου σημερα οι Ηγέτες της Ενωμένης Ευρώπης θα Συνεδριάσουν σε μια Σύνοδο Κορυφής πολυ κρισιμη, απο τήν ίδρυση της Ενωσης! Κι'αυτό γιατι θα συζητηθεί ενα απο τα πιό δύσκολα θέματα οπως ειναι το προσφυγικό! Ενα προσφυγικό που εχει στην κυριολεξία "πνίξει" την Ελλάδα!
                 Ειναι σίγουρα εκρηκτικό το θέμα των Προσφύγων που εχουν γεμίσει απο το ενα άκρο μεχρι το αλλο άκρο της, τήν Ελλάδα! Εδω οπου η Πατρίδα μας εχει γίνει ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ, δυστυχώς!
                 Σήμερα λοιπόν πρέπει και θα ξεκαθαρίσει το θέμα.
                 Στίς Βρυξέλλες θα συζητηθούν ολα και ιδιαιτερα τι θα γίνει με τήν..."καυτή πατάτα" που αποτελεί και ειναι το Προσφυγικό!
                 Βέβαια η Ελλάδα, θα πρεπει να ειναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την κακία τής Αυστρίας και της Σλοβενίας! Χώρες που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στίς κινήσεις που γίνονται κατά της Ελλαδος!
                  Μάλιστα οι δύο αυτές χώρες και κάποιες αλλες (ευτυχώς λιγες!) πρόκειται να πιέσουν, για πιό σκληρούς και περισσότερο αυστηρούς ελέγχους της Συνθήκης Σέγκεν!
                  Να υπογραμμίσω πως πρίν απο την Σύνοδο Κορυφής, θα συναντηθούν και θα συζητήσουν το Προσφυγικό πρόβλημα οι ηγέτες της Γερμανίας της Ελλαδος και της Τουρκίας... Σ'αυτη την τριμερή Σύσκεψη μεταξυ Αγκελα Μέρκελ , Αλεξη Τσίπρα και Αχμέτ Νταβούτογλου, θα συζητηθούν ολα οσα γίνονται στην απέναντι μεριά του Αιγαίου μας και ερχονται εδω στην Ελλάδα κατά χιλιάδες οι Πρόσφυγες! Το κακό αυτο πρέπει να σταματήσει στην Τουρκία. Και πρός αυτο θα πιέσουν τόσο η κ. Μέρκελ, οσο και ο κ. Τσίπρας! Το ζητούμενο ειναι τι θα ζητήσει ο Τουρκος Πρωθυπουργός κ. Νταβούτογλου!
                   Εν τω μεταξύ στο Eurogroup που θα γίνει πρίν απο την Σύνοδο Κορυφής, οι υπουργοί Οικονομικών θα προσπαθήσουν να βρούν μια λυση προκειμένου να "κλείσει" αυτή "η περίφημη αξιολόγηση"! Και ολα αυτά "για να αποφευχθεί (προσωπικά δέν το πιστευω...) το ΜΠΑΜ  που ερχεται τόν Μάϊο!
                   Μακάρι να βρεθει μια χρυσή τομή. Μια λύση ικανοποιητική για την χώρα μας.
                   Ενα πάντως ειναι βέβαιον οτι ολα για την Πατριδα μας βρίσκονται στήν..."κόψη του ξυραφιού"!!!
                   Αυτή ειναι η αλήθεια. Είτε κάποιοι το θέλουν... Είτε δέν το θέλουν...
Γιωργος Κοντονής

    Δειτε εικόνες απο την Ειδομένη και απο τίς Βρυξέλλες λιγο πρίν απο την Συνοδο Κορυφής...



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου