ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!

• Δύο σχέδια στο τραπέζι και η...ρήτρα θανάτου!
• Παίζουν με τα νεύρα μας οι δανειστές!
• Θα περάσουν τα μέτρα μέχρι και τίς 22 Απριλιου,λεει η Κυβέρνηση!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Αν ειναι δυνατόν! Καθημερινά βγαίνουν και νέες θέσεις, ιδέες και λέξεις, όπως η ρήτρα θανάτου! Αυτό σημαίνει πως οι χήρες και τα παιδιά ενός που θα "φύγει απο τήν ζωή" δέν πρόκειται να πάρει σύνταξη, εαν δέν το έχει δηλώσει απο πρίν ο εργαζόμενος!!! 
           Αυτό ειναι ένα...καινούργιο μέτρο, το οποίο εαν εφαρμοστεί, τότε πολλές που θα μείνουν χήρες ΔΕΝ θα πάρουν την σύνταξη του άνδρα τους. 
           Το ιδιο θα γίνει εαν σ'ενα εργατικό ατύχημα κάποιος χάσει την ζωή του και δέν έχει κάνει δήλωση πως την σύνταξη του θα πάρει η χήρα και τα παιδιά του, τότε η οικογένεια του μένει στόν δρόμο!
           Μπραβο Αλέξη Τσίπρα!
                Με τούτα και με εκείνα έχουν...πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δύο σχέδια! Δύο Μνημόνια!
                Δέν διαβάσατε λάθος!
                Έχουμε ένα μνημόνιο που θέλει το Δ.Ν.Τ !!!
                Και ένα για την Ενωμένη Ευρώπη!!!
                Όχι! Δεν ειναι αυτό που λέει ο λαός μας οτι απο τα δύο θα διαλέξουμε το καλύτερο!.. Κι αυτό επειδή και τα δύο ειναι θανατηφόρα! Και με τα δύο μας τα παίρνουν ολα, δυστυχώς!!!
                 Ειναι γεγονός πως οι δανειστές παίζουν με τα νεύρα μας! Τίποτα ΔΕΝ λογαριάζουν! Δέν σκέπτονται, οτι ΟΛΟΙ οι Ελληνες θα γίνουν φτωχοί! Καί ολα αυτά συνέβησαν μετά την παρακολούθηση των τηλεφώνων της Τρόικα(ς) του Κουαρτέτου! Και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό σήμερα σ'αυτη την δύσκολη περίοδο που περνάμε... 
                Και μου αρέσει που βγαίνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και διαλαλεί πως η συμφωνία θα περάσει μέχρι και τίς 22 Απριλίου!!! Δέν μας λέει όμως ποιο απο τα δύο Μνημόνια θα περάσει; Ή, θα εφαρμοστούν και τα δύο τελικά; Ε;
                Και έρχονται σκληρές αυξήσεις σε ΔΕΗ και σε ΕΥΔΑΠ!!! Αλίμονο μας...
                Τι (πάλι) δέν κατάλαβες Αλέξη μου; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου